Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ !



Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμπεριλήφθηκε μετά από πολύ καιρό στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο Βαλβέρδε θα του δώσει χρόνο συμμετοχής για να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητάς του ενόψει της δύσκολης συνέχειας μετά της διακοπές τον γιορτών.


Αντίθετα, ο "Τσινγκούρι" θεώρησε καλύτερο να ξεκουράσει τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποιός θα ταξιδέψει την Πέμπτη για την πατρίδα του.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την αποστολή των ερυθρόλευκων:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό (Τετάρτη 21/12, 17:00) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πιερικό, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης φάσης του θεσμού στο γήπεδο της Κατερίνης, με την προπόνηση που έγινε στο Ρέντη στις 15:00.

Από την προπόνηση απουσίασαν με άδεια οι Μέλμπεργκ, Μακούν και Φέισα. Στους τρεις ποδοσφαιριστές δόθηκαν προγράμματα, τα οποία θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του διαστήματος που θα λείπουν. Ο Χολέμπας ακολούθησε για προληπτικούς λόγους πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ήπιων ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Δασκαλάκης, Μέγερι, Τοροσίδης, Χαβίτο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Βαλεριάνος, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet