Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΛΟΒΕΡΔΟΥ!


ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ
Την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στο Ισραήλ και δυο 24ωρα πριν πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος φαίνεται πως παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να βρούνε την φόρμουλα έτσι ώστε στην ουσία να «φάνε» τον κ. Παπανδρέου από την ηγεσία του κόμματος! ...
banner

Αμέσως μετά την συνάντηση που είχαν αιφνιδιαστικά στο Υπουργείο Οικονομικών, οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν μαζί στους δημοσιογράφους με τον κ. Λοβέρδο να δηλώνει ξεκάθαρα πως θα συμπορευτεί με τον κ. Βενιζέλο να κάνει λόγο για πρωτοβουλία που θα αλλάξει τους ρυθμούς στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος:


«Στις παρούσες δραματικές στιγμές πρέπει να συντάξουμε τις δυνάμεις μας. Η Ελλάδα όσο και οι πολίτες να μην γονατίσουν. Αυτό είναι το κοινό συλλογικό καθήκον. Με τον Βαγγέλη Βενιζέλο θα δώσουμε μαζί το δύσκολο έργο της πατρίδας όσο και αυτή του ΠΑΣΟΚ. Θα πορευτούμε μαζί. Η παράταξη δεν έχει το περιθώριο διαίρεσης. Εμείς οι δύο, αυτή την ενότητα πρέπει να την εγγυηθούμε. Έχουμε κοινούς αγώνες. Το Κίνημά μας σήκωσε βάρη πολλών ετών και κλήθηκε να δώσει λύσεις σε μικρό χρονικό διάστημα. Σε αυτή τη πορεία, το ΠΑΣΟΚ χτυπήθηκε. Μια διαίρεση, μπορεί να οδηγούσε το ΠΑΣΟΚ πιο πίσω. Η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να στηριχθεί. Το εθνικό συμφέρον αυτό επιτάσσει. Η Ελλάδα θα δώσει αυτές τις ημέρες την πιο μεγάλη μάχη. Θα πρέπει να την κερδίσει μέσα σε ένα ασταθείς πολιτικό περιβάλλον. Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιοποιήσω τις θέσεις μου για την χώρα, καθώς και τις ριζικές αλλαγές για το ΠΑΣΟΚ, την ανανέωση της ηγετικής ομάδας κοκ. Θα συνταχθώ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.».


Ακολούθως τον λόγο πήρε ο κ. Βενιζέλος που ανέφερε ότι:


«Το συναισθηματικό βάρος με τον Ανδρέα Λοβέρδο είναι προσωπική μας υπόθεση εδώ και πολλά χρόνια. Η πατρίδα μας βρίσκεται σε οριακή κατάσταση. Τις επόμενες ημέρες πρέπει να μοιραστούμε όλοι μας ευθύνες. Το ΠΑΣΟΚ σήκωσε βάρη. Έχει υποστεί τρομερή φθορά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξαναγίνει δημοκρατικός φορέας, πολιτικής προοπτικής. Για να συμβεί, πρέπει το ΠΑΣΟΚ να σταθεροποιηθεί πολιτικά. Ο Ανδρέας και εγώ γνωρίσαμε τι έγινε μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να πορευτούμε μαζί. Ελπίζουμε ότι η σημερινή πρωτοβουλία να βάλει τέλος σε όσα διαδραματίζονται σήμερα στο κόμμα. Με την σημερινή πρωτοβουλία θέλουμε να αλλάξουμε τις ρυθμούς στο ΠΑΣΟΚ.».


Να σημειωθεί, πως την Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ σε κλίμα έντασης μιας και υπάρχουν πολλοί βουλευτές οι οποίοι ζητούν να εκλεγεί άμεσα νέος πρόεδρος της ΚΟ.



www.Sunsky-online.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet