Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ



Αθήνα
Αγώνα δρόμου κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρώσει τις νομοθετικές εκκρεμότητες, κάτι που χρονικά τοποθετείται στις αρχές Απριλίου, ώστε να προκηρυχθούν οι εκλογές και να κλείσει η Βουλή.
PhotoXpress.com - Best affordable, royalty-free high resolution stock photos and vectors. 25 XXL downloads for $37.50/month.  More plans to choose from. Subscriptions as low as $9.99.
Οι κάλπες -όπως όλα δείχνουν- θα στηθούν είτε στις 29 Απριλίου, είτε στις 6 Μαΐου, ωστόσο οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την επόμενη εβδομάδα, στις συναντήσεις που προγραμματίζει να έχει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον Ευάγγελο Βενιζέλο -ως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- και τον Αντώνη Σαμαρά.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων του πρωθυπουργού με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς θα βρεθεί αφ' ενός ο χρόνος των εκλογών, αφ' ετέρου η αναπλήρωση του Ευ.Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομικών πιθανώς να αναλάβει ο ίδιος ο Λουκάς Παπαδήμος, κατά το πρότυπο του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι.


Εν τω μεταξύ, «παρακαταθήκη για το μέλλον», χαρακτήρισε την κυβέρνηση Παπαδήμου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, μιλώντας από τη ΝΕΤ.


«Φαντάζομαι ότι εάν δεν υπάρχει αυτοδυναμία, θα πρέπει να υπάρξει κάποιας μορφής κυβέρνηση συνεργασίας, στην οποία πιθανότατα θα μετέχουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Το εάν θα επιλέξουν ή θα προτείνουν στον κ. Παπαδήμο και αν ο κ. Παπαδήμος θα αποδεχθεί, δεν το ξέρω. Ασφαλώς, όμως, αυτή η κυβέρνηση νομίζω ότι είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον» σημείωσε ο κ. Καψής.
http://news.in.gr
Fare Buzz Business Class

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet