Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ....Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Με τον τίτλο Π.Καμμένος: έπαιξε 9,5 δισ. δρχ. – Κέρδισε 1 δισ. δρχ. στη Σοφοκλέους, κυκλοφόρησε...
η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή+13».
Το ρεπορτάζ γεννά πολλά ερωτηματικά και σίγουρα δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητο από τον πληθωρικό πολιτικό, που προσπαθεί να πορευθεί το τελευταίο διάστημα με τη σημαία της κάθαρσης...

Για να δούμε...


Βασικό θέμα της χθεσινής «Π+13» είναι ο Πάνος Καμμένος και οι κινήσεις του τη χρυσή εποχή του χρηματιστηρίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Πάνος Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. δρχ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του βουλευτή και το οποίο επικαλείται η εφημερίδα, ο ιδρυτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίζει κέρδη 1 δισ. δρχ.


Η εφημερίδα υπενθυμίζει τη δήλωση Γιακουμάτου που είχε χαρακτηρίσει τον Καμμένο πρωταγωνιστή στη φούσκα της διετίας 1999-2000, όπως και το ότι το 1996 κατηγορήθηκε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση "Ελίντα".


Επιπλέον, η εφημερίδα αναφέρεται στη σύζυγο του βουλευτή, Ελένη Τζούλη, η οποία «καταδικάστηκε για πλαστογραφία σε δύο χρόνια φυλάκιση», αλλά και στις «πτήσεις στην ομίχλη» όπως τιτλοφορείται ένθετο άρθρο, για το ελικόπτερο που χρησιμοποιούσε ο Καμμένος και το οποίο φέρεται να ανήκει σε κυπριακή οff shore.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet