Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

SOS ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ

Την ανάγκη να βοηθηθεί η ΑΕΚ από επιφανείς επιχειρηματίας εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο Χάρης Οικονόπουλος, τονίζοντας ότι η υπόθεση Ψωμιάδη δεν έχει ξεχαστεί σε καμία περίπτωση.
Artisteer - DNN Skin Generator

«Ο στόχος μας είναι να έχουμε διαφάνεια, συσπείρωση και να κάνουμε πράξεις. Βγάλαμε τη χθεσινή ανακοίνωση για να δείξουμε την κρισιμότητα της κατάστασης. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα του 2012, μια τέτοια ιδέα, όπως η ΑΕΚ, είναι σε αυτή τη δύσκολη θέση. Το όραμά μας είναι να ανέβουν παίκτες από τα φυτώρια και να στηριχθούμε σε νέους παίκτες στο μέλλον τόνισε αρχικά ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης» μετά τη συζήτηση που έγινε στα Σπάτα.

Για να προσθέσει: «Όσοι έχουν την οικονομική επιφάνεια και είναι ΑΕΚτζήδες, πρέπει να βοηθήσουν τις επόμενες 48 ώρες. Θα γίνει μείωση της μετοχής για να συμμετάσχει περισσότερος κόσμος πιο εύκολα».


Όσον για την υπόθεση Ψωμιάδη, ανέφερε: «Δεν έχει ξεχαστεί σε καμία περίπτωση. Είναι υποχρέωσή μας να πάρουμε όλα τα λεφτά. Κάνουμε αρκετές ενέργειες, μακάρι να παίρναμε τα χρήματα πριν από τις 28 Μαρτίου, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους».

Πηγή: www.gazzetta.gr
Recover lost iPhone Photos, Contacts, Messages and more from iTunes backup files.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet