Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕ....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 
Επειδή κύριε Καρατζαφέρη σήμερα στην εκπομπή σας αναφερθήκατε στο πρώην στέλεχός σας τον Μάκη Βορίδη, και για να τον κτυπήσετε, είπατε ότι δεν επιτρέψατε σεις την αύξηση των διοδίων. Σας πληροφορώ:

1ον. ΝΑΙ το επιτρέψατε διότι η αύξηση έγινε από 1ης Φεβρουαρίου 2012 που σημαίνει ότι είχε αποφασισθεί πολύ ενωρίτερα. Άρα ήσασταν στην κυβέρνηση και δεν το αποτρέψατε, αλλά συναινέσατε σ αυτό δια του τότε υπουργού σας.


2ον. Πρωταπριλιά ήταν χθες.


Και επί τη ευκαιρία να σας θυμίσω και τι δηλώνατε τότε, για το πρώην πρωτοπαλίκαρο σας, την 4η Ιανουαρίου 2012, κατά την επίσκεψή σας στο υπουργείο Μεταφορών κλπ.


Ήταν μια εξαιρετικά χρήσιμη, σε κρίσιμη περίοδο, ενημέρωση στο πλέον ευαίσθητο Υπουργείο. Το Υπουργείο αυτό, σαφώς, είναι η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας. Αναλόγως του ποιες θα είναι οι επιδόσεις και οι αποδόσεις αυτού του Υπουργείου, εξαρτάται εν πολλοίς, η εξέλιξη και το μέλλον της χώρας. Τα θέματα είναι εξαιρετικά περίπλοκα. Αρκετά εξ αυτών αντικρουόμενα. Πρέπει να βρεθούν λύσεις, και ο πρώτος παράγων για επίτευξη των στόχων, είναι η πολιτική σταθερότητα, άνευ της οποίας ουδέν μπορεί να γίνει. Παραπέμπω στις ανησυχίες και τις ευαισθησίες του τραπεζικού συστήματος, στους ίδιους του εργολήπτες, στις υποχρεώσεις αλλά και τις δεσμεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιστεύω ότι μια ενημέρωση σε βάθος των θεμάτων που άπτονται αυτού του Υπουργείου, σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ίσως βοηθούσε να υπάρξει ένα βήμα καλύτερης συνεννόησης και μεγαλύτερης αποφασιστικότητας.


Πιστεύω ότι αν πετύχει το Υπουργείο αυτό, μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι η παραγωγή του έργου του, θα δώσει δουλειά σε μια σειρά άλλων οικονομικών δράσεων. Γνωρίζω πολύ καλά βεβαίως τις δυνατότητες του Υπουργού, εξ ου και η σύσταση να είναι αυτός ο Προϊστάμενος του Υπουργείου. Ήξερα βεβαίως εξ αρχής ότι είναι το δυσκολότερο Υπουργείο και είπα: «Θα αναλάβουμε εμείς τα δύσκολα». Πιστεύω ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς μία σωστή κατεύθυνση. Αλλά η περαιτέρω εξέλιξη και πορεία, εξαρτάται από μια σειρά πραγμάτων και ειδικότερα, όπως είπα και πριν, από την πολιτική σταθερότητα την οποία πρέπει πάση θυσία, όχι να την ζητήσουμε, αλλά να την επιβάλλουμε.


http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet