Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

''ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ''

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
"Η λέξη καταστροφή ταιριάζει καλύτερα στην Ελλάδα", όπως αναφέρει δημοσίευμα του Γερμανικού περιοδικού Focus.
"Η τύχη της Αθήνας κρέμεται από μια κλωστή", είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του γερμανικού περιοδικού.
"Εάν θέλει η Ελλάδα να σταθεί και πάλι στα πόδια της, θα πρέπει να προβεί σε μεγάλες περικοπές μισθών και συντάξεων -είτε βγει από την Ευρωζώνη, είτε όχι. Με τη λέξη τραγωδία μάλλον υποτιμούμε την κατάσταση της χώρας αυτή τη στιγμή -η λέξη καταστροφή, της ταιριάζει καλύτερα", αναφέρεται.


"Τα ριζοσπαστικά κόμματα, εξαιτίας των οποίων δεν σχηματίστηκε κυβέρνηση στις προηγούμενες εκλογές, αναμένεται να συγκεντρώσουν ακόμη περισσότερες ψήφους στις επικείμενες εκλογές. Οι 'ράμπο' της ελληνικής πολιτικής σκηνής, θέλουν να ακυρώσουν τα προγράμματα λιτότητας ή να διαγράψουν το ελληνικό χρέος" επισημαίνει το Focus.


Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως για την Ευρώπη είναι προτιμότερο ένα τέλος-θρίλερ της Ελλάδας, παρά η διαρκής τρομοκρατία που βιώνει εξαιτίας της.


"Πριν από μερικούς μήνες, η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, φάνταζε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ενώ τώρα παρουσιάζεται ως η μόνη ρεαλιστική λύση. Η λέξη 'Grexit', η συντομογραφία του 'Greece's exit' (έξοδος της Ελλάδας) κάνει τον γύρο του διαδικτύου." τονίζεται στο δημοσίευμα.


"Οι συνέπειες της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, θα είναι επώδυνες και ακριβές, αλλά μάλλον είναι καλύτερα για όλους να φύγει.
Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Ifo, Hans-Werner Sinn, αναφέρει:


«Η Ελλάδα θα καταλήξει στο χάος, αν παραμείνει στην Ευρωζώνη. Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα αν η χώρα μείνει στο ευρώ, να αντέξει τον ανταγωνισμό".


"Οι συνάδελφοι του, οικονομολόγου, Hans-Werner Sinn, εκθέτουν τρία σενάρια, ως πιθανές λύσεις για την Ελλάδα:


α) Ριζική θεραπεία μέσω μεταρρυθμίσεων στο πλαίσιο της νομισματικής ένωσης


β) Η έξοδος από την Ευρωζώνη και η επιστροφή της χώρας δραχμή


γ) Τίποτα- να συνεχίσουν να λειτουργούν όπως μέχρι τώρα." σημειώνει το δημοσίευμα, επικαλούμενο τους Γερμανούς οικονομολόγους.
   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet