Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΕΣΚΑΣΕ Ο ΜΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ


Πολλές φορές η ματαιοδοξία του ανθρώπου βάζει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του τη ζωή, κάτι που ο ίδιος ο άνθρωπος μπορεί να μην το καταλαβαίνει μπροστά στη δίψα του να είναι ο καλύτερος όλων.Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Γκρεγκ Βαλεντίνο, ο οποίος είχε βάλει ως στόχο της ζωής του να γίνει ο πιο μυώδης άνθρωπος του κόσμου. Η γυμναστική που έκανε όλη μέρα με βάρη, κοιλιακούς και πους απς κάποια στιγμή δεν τον ικανοποιούσε καθώς το σώμα του μπορούσε να «φουσκώσει» φυσιολογικά μέχρι ένα σημείο μόνο.
Γι’ αυτό αποφάσισε να πάρει αναβολικά φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα μπράτσα να έχουν περίμετρο 62 εκατοστά! Σύντομα, τα αναβολικά σε χάπια δεν… έκαναν δουλειά και άρχισε να παίρνει επικίνδυνες αναβολικές ουσίες με ένεση επάνω στους μύες του.
Το τελειωτικό χτύπημα για το σώμα του ήταν η απόφασή του να πάρει μια βλαβερή και πολλές φορές θανατηφόρα αναβολική ουσία, η οποία όμως αν λειτουργούσε, θα έκανε τα εκατοστά των μυών του να φτάσουν σε αδιανόητα νούμερα.
Ο Γκρεγκ πήρε το ρίσκο, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε. Οι μυς του στα μπράτσα του, όντως φούσκωσαν πολύ, όμως έφτασαν σε τέτοιο σημείο που έσκισαν το δέρμα του και πετάχτηκαν έξω…



ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet