Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΑΔΕΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ



Από ότι φαίνεται οι λάθος επιλογές για τους Βρετανούς δεν έχουν τελειωμό.
Η ελιτίστικη προσέγγιση στη διάθεση των θέσεων και το συνεχώς μεταβαλλόμενο ενδιαφέρον του κόσμου απέναντι στα διάφορα αθλήματα έχει οδηγήσει στο απογοητευτικό θέαμα εκατοντάδων άδειων θέσεων σε πολλά στάδια!
Ο ίδιος ο Γραμματέας Πολιτισμού, Jeremy Hunt, χαρακτήρισε το φαινόμενο «πολύ απογοητευτικό». Ανταποκριτής του BBC αναφέρει πως, ενώ στα υψηλά διαζώματα του Κέντρου Υδάτινων Αθλημάτων (Aquatics Centre) οι θέσεις ήταν γεμάτες, αρκετές εκατοντάδες ακριβές θέσεις πιο κοντά στην πισίνα ήταν άδειες. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε στο Wimbledon, στο Basketball Arena, στα αθλήματα του βόλευ στο Earl’s Court και στα αθλήματα γυμναστικής στο Ο2.
Η επιτροπή διοργάνωσης των Ολυμπιακών του Λονδίνου, LOCOG, ανακοίνωσε πως διερευνά το γεγονός, καθώς αυτές οι θέσεις ήταν συνήθως κρατημένες για ειδικές ομάδες, όπως κυβερνητικά στελέχη άλλων κρατών και εκπροσώπους του τύπου. Ο κος Hunt επιβεβαίωσε πως οι διοργανωτές κοιτούν το θέμα επιτακτικά και είπε πως «αν δεν εμφανίζονται οι διάφοροι επίσημοι, πρέπει τα εισιτήρια αυτά να διατίθενται στο κοινό», ενώ ανέφερε πως ένα σύστημα παρόμοιο του Wimbledon, όπου όσοι φεύγουν νωρίτερα από το στάδιο, αφήνουν τα εισιτήριά τους για να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν οι θέσεις, έχει ήδη εφαρμοστεί.
«Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε αρκετές καινοτομίες και είναι κρίμα που κάτι τέτοιο συνέβη, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι θα γεμίσουν αυτά τα στάδια.», συμπλήρωσε, ενώ εκπρόσωποι του LOCOGδιαβεβαίωναν ότι πολλά από τα στάδια είναι ήδη γεμάτα.
Οπότε, απομένει να δούμε αν μετά τη χλιαρή, φλεγματική, Βρετανοκεντρική τελετή έναρξης, το ίδιο θέαμα θα ακολουθήσει και στις αρένες, όπου πολλοί αθλητές φαίνεται ήδη να αγωνίζονται με… λειψό κοινό, άκρως απογοητευτικό για Ολυμπιακή διοργάνωση.
TopGunZ, από BBC
ΥΣ.Μήπως ο κύριος Ρογκ τα μπέρδεψε  και ήθελε να πει οτι οι ολυμπιακοί αγώνες επιστρέφουν στο ''βρετανικό σπίτι τους'' μόνο και μόνο για την καταστροφή τους
http://www.bbc.co.uk/news/uk-19034653

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet