Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΪΖΙΑΝΑ




Πολύ επικίνδυνη για τη ζωή των ανθρώπων είναι η τροπική καταιγίδα Ισαάκ,
η οποία κατευθύνεται προς τη Λουϊζιάνα και ενδέχεται να προκαλέσει μεγάλες ζημίες σε Πολιτείες κατά μήκος της ακτογραμμής του Κόλπου του Μεξικού, σύμφωνα με τον Διοικητή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων Κρεγκ Φουγκέιτ.

Όπως ανέφερε το ύψος των κυμάτων μπορεί να κυμανθεί από περίπου δύο έως τέσσερα μέτρα.

Σήμα κινδύνου έχει εκδοθεί στη Λουϊζιάνα, η οποία ακόμη δεν έχει επουλώσει τις πληγές της από την καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας Κατρίνα το 2005, ο πιο θανατηφόρος και δαπανηρός στην ιστορία των ΗΠΑ.

Στο μεταξύ, στην Αϊτή, δεκαεννιά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και έξι άλλοι αγνοούνται, μετά το πέρασμα του Ισαάκ.

Από την καταιγίδα καταστράφηκαν επίσης 335 κατοικίες, άλλες 2.346 υπέστησαν ζημίες, ενώ απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους 15.000 άνθρωποι.

Την Κυριακή, ο πρόεδρος της χώρας Μισέλ Μαρτελί και η σύζυγός του, συνοδεία του πρωθυπουργού Γκαρί Κονίγ μοίρασαν τρόφιμα και υγειονομικό εξοπλισμό στα προάστια του Πορτ-ο-Πρενς τα οποία επλήγησαν από την καταιγίδα.

Ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν και στην Τάμπα της Φλόριντας, όπου βρίσκονται πολλές χιλιάδες άνθρωποι για να παρακολουθήσουν το εθνικό συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, το οποίο πρόκειται να εγκρίνει επίσημα την υποψηφιότητα του Μιτ Ρόμνεϊ για τη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας.

http://www.elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet