Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

ΤΣΟΥΠΑΚΑΜΠΡΑ : ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΘΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Πρόσφατα εμφανίστηκε στην Ουκρανία το Τσουπακάμπρα (chupacabra),
το θρυλικό μυθικό πλάσμα, που κατάγεται από τη Νότια Αμερική!

Το Τσουπακάμπρα, είναι ένα τετράποδο ον, κάτι μεταξύ σκύλου ή κογιότ με προεξέχοντες κυνόδοντες και ρύγχος χοίρου, που κατάγεται από το Πουέρτο Ρίκο και κυνηγά τα κατοικίδια ζώα για να τους ρουφήξει το αίμα.

Το μυθικό τέρας είναι ένα είδος βαμπίρ στον κόσμο των ζώων.

Το τελευταίο εξάμηνο έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον δέκα επιθέσεις σε κατοικίδια ζώα και θέατρο της δράσης του μυστηριώδους θηρίου έχουν γίνει οι Περιφέρειες Κιέβου, Λβοφ, Χμελνίτσκι, Τερνόπολ και Τσερνίγκοφσκι.

Τελευταία φορά το τέρας-βαμπίρ παρατηρήθηκε στην περιοχή της Παρακαρπαθίας, στο ορεινό χωριό Γκόλιν, όπου θύματά του έπεσαν κουνέλια ενός έτους.

Η οικογένεια Παρασάκ εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με την εκτροφή κουνελιών, όμως κάτι παρόμοιο στο αγρόκτημά τους συνέβη για πρώτη φορά.
Όπως αφηγείται η νοικοκυρά του αγροκτήματος Λέσι Παρασάκ, ένα άγνωστο ζώο κυριολεκτικά πριόνισε τα λουκέτα στα κλουβιά και αφαίμαξε όλα τα κουνέλια.

Το πιο εκπληκτικό έγκειται στο ότι τα πτώματα των ζώων έμειναν την ίδια στιγμή απολύτως άθικτα.

Η επίθεση, δηλαδή, είναι απίθανο να έγινε από αλεπού ή λύκο. Ο σκύλος του αγροκτήματος, ένα τεράστιο λυκόσκυλο Καυκάσου ούτε καν ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νυχτερινής επίθεσης στα κουνέλια.


Πηγή: radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet