Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....

...Η λύση του μυστηρίου των μαυροφορεμένων με το περίεργο σύμβολο, που εμφανίζονται παντού

Winner takes the earth!


Ένα μυστηριώδες σύμβολο που φέρουν στα μαυροφορεμένα ράσα τους, άνδρες με καμία αντίδραση στο πρόσωπό τους, έχουν δημιουργήσει το ερώτημα σε παγκόσμιο επίπεδο "ποιοι είναι αυτοί"! Ποιοι είναι οι μυστηριώδεις τύποι που έρχονται; Κι όμως βρήκαμε τη λύση του μυστηρίου....

Με εμφάνιση που παραπέμπει σε εξωγήινους καλόγερους, βγαλμένους από τον πόλεμο τον άστρων, το παράξενο σύμβολο που έχουν έχει απαντηθεί σε χωράφια ακόμη και βουνά!

Τα μηνύματα στα social media δίνουν και παίρνουν, οι ερωτήσεις σε διάφορα φόρουμ πέφτουν βροχή και ακόμη και τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites παρουσιάζουν το «ανεξήγητο» φαινόμενο.

Δεν είναι λίγα τα φόρουμ, που πήραν φωτιά με κάποιους να κάνουν λόγο ακόμη και για αντίστροφη μέτρηση πριν το τέλος του κόσμου!


Winner Takes The Earth - Το σύμβολο στο λόφο του Ρίο ντε Τζανέιρο

Αρχικά, το σύμβολο με τους μυστηριώδεις κύκλους, και το μήνυμα Winner Takes The Earth (Ο νικητής κατακτά τη Γη) έκανε την εμφάνιση του στους λόφους της Κόπα Καμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Λίγοι έδωσαν σημασία και οι πρώτες εκτιμήσεις άρχισαν να κάνουν λόγο για κάποια διαφημιστική καμπάνια για το επικείμενο Μουντιάλ που διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Winner Takes The Earth - Η μπάλα στο Λονδίνο



Ακολούθησε η εμφάνιση του στην περιοχή Hackney Marches του Λονδίνου, όπου γιγαντιαίες μπάλες διασκορπίστηκαν σε μία μεγάλη έκταση. Η παραφιλολογία «άναψε» για τα καλά. Από τη χώρα που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, στη χώρα που «γέννησε» το ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η διαφημιστική καμπάνια είχε σχέση με το Μουντιάλ.



Winner Takes The Earth - Το μήνυμα στην Times Square της Νέας Υόρκης



Την κατάσταση περιέπλεξε κάπως η εμφάνιση στα video walls της Τάιμς Σκουέαρ στη Νέα Υόρκη, αφού οι Αμερικάνοι δεν είναι και οι πιο φανατικοί λάτρεις του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ορισμένοι συνωμοσιολόγοι στην άλλη όχθη του Ατλαντικού άρχισαν να εκφράζουν φόβους ακόμη και για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα με βιολογικά όπλα. Λες και θα τους προειδοποιούσε η Αλ Κάιντα με χολιγουντιανή διαφήμιση στην καρδιά της Νέας Υόρκης…



Winner Takes The Earth - Οι άνδρες με τους μαύρους μανδύες στο γήπεδο της Τσέλσι



Στο παιχνίδι μπήκαν και οι «άνθρωποι με τα μαύρα», που πήραν θέσεις στις κερκίδες δύο εκ των μεγαλύτερων γηπέδων του κόσμου. Πρώτα στο Allianz Arena της Μπάγερν Μονάχου και μετά στο Stamford Bridge της Τσέλσι. Οι φωτογραφίες με τους παγερούς και ανέκφραστους μαυροντυμένους κατέκλυσαν τις υπηρεσίες κοινής δικτύωσης.

Όποιος μπαίνει στην επίσημη ιστοσελίδα όλου αυτού του μυστηριακού promotion, στο mysteriouscircles.com έχει την ευκαιρία να δει τα promotional videos, υπό τους ήχους ατμοσφαιρικής μουσικής.


Winner Takes The Earth - Samsung 



Όμως, όσοι δεν ασπάζονται το «πίστευε και μη ερεύνα», έχουν ήδη βρει την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Αρκεί μία αναζήτηση στον server της ιστοσελίδας…



Η Samsung λοιπόν είναι η εταιρεία που κρύβεται πίσω από τη διαφημιστική εκστρατεία Winner Takes The Earth και αναμένουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της, για να δούμε ποιο νέο προϊόν θα λανσάρει. Λίγη υπομονή…
 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet