Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ

Ακούγεται απίστευτο, αλλά τα πνευματικά δικαιώματα του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας
έχουν πουληθεί στην εταιρία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA που πλέον ονομάζεται Orchard, η οποία ανήκει κατά ένα μεγάλο μέρος στην Sony Music Entertainment!
Το τραγικό γεγονός αποκαλύφθηκε όταν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ διαμαρτυρόμενοι για την ανακατάληψη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής από τους αστυνομικούς προσπάθησαν να ανεβάσουν στον ιστότοπο τους στο Youtube το δελτίο ειδήσεων το οποίο έκλεινε με τον Εθνικό Ύμνο.
Μόλις το βίντεο ανέβηκε, το Youtube έστειλε μια ειδοποίηση σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε είτε να αφαιρεθούν τα ηχητικά τμήματα του βίντεο που έχουν πνευματικά δικαιώματα, είτε να επιτραπεί στο YouTube να παίζει στην αρχή του βίντεο διαφημίσεις, προκειμένου να αποδώσει στον κάτοχο των δικαιωμάτων το ποσό που του αναλογεί.
Και σε σχετικό ερώτημα το YouTube αποκάλυψε ότι τα δικαίωματα του ελληνικού Εθνικού Ύμνου ανήκουν στην εταιρεία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA που πλέον ονομάζεται Orchard.
Η πώληση των πνευματικών δικαιωμάτων του εθνικού μας ύμνου επιβεβαιώθηκε και από τον Υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος παραδέχτηκε στην Βουλή το πλέον απίστευτο και ανατριχιαστικό: Ότι ξένη ιδιωτική εταιρεία έχει τα πνευματικά δικαιώματα του εθνικού ύμνου.  


Πηγή: idemocracygreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet