Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Το πλεόνασμα και η ανάκαμψη είναι θεμέλια της ανεξαρτησίας μας και της ελπίδας μας, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά.
«Με τη νέα χρονιά θέλω να σας ευχηθώ και να σας ευχαριστήσω.
Ως κοινωνία περάσαμε δύσκολα, αλλά αφήσαμε τα δυσκολότερα πίσω μας. Αποφύγαμε τα χειρότερα, δε ζητάμε κάθε μήνα δανεικά από έξω για να επιβιώσουμε.
Καταφέραμε να καλύπτουμε μόνοι μας τις άμεσες ανάγκες μας.
Αυτό είναι το πρωτογενές πλεόνασμα.... Καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για να σταθούμε στα ποδιά μας, να κερδίσουμε την ανεξαρτησία μας ως λαός, βάλαμε τέλος στο φαύλο κύκλο της ύφεσης», είπε ο πρωθυπουργός.
Όπως είπε άρχισε η αντιστροφή του κλίματος και το 2014 θα κάνουμε το μεγάλο βήμα να βγούμε από το μνημόνιο.
Τώρα η Ελλάδα αρχίζει να στέκεται στα πόδια της, θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες σημείωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι το 2013 ήταν το έτος μηδέν και το 2014 θα είναι η πρώτη χρονιά της ανόδου.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε θρασύδειλη την επίθεση εναντίον του Γερμανού πρέσβη.
Όσο η Ελλάδα προχωράει οι εχθροί της προσπαθούν να τραυματίσουν την εικόνα της, δεν θα τα καταφέρουν, είπε χαρακτηριστικά.
Νικάμε όταν στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι - Τώρα μετατρέπουμε το φόβο σε ελπίδα, είπε ακόμα ο κ. Σαμαράς και σημείωσε ότι η ανάκαμψη θα βάλει τέλος στην αγωνία.
Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι το 2014 θα αρχίσει η συζήτηση για τη μεγάλη Συνταγματική Αναθεώρηση, που θα βγάλει και τα τελευταία εμπόδια στη δημιουργικότητα του Έλληνα και θα ανοίξει νέους δρόμους για τη συμμετοχή νέων προσώπων και νέων ανθρώπων στην Πολιτική. Με κριτήρια αξιοκρατίας, όχι κομματοκρατίας. Με κριτήρια προσωπικής αξιοσύνης, όχι οικογενειοκρατίας ή κάποιας «εύνοιας».
http://www.tragiko.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet