Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΣΔΟΕ : ΒΡΗΚΕ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Εφοδο σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης στη λεωφόρο Ποσειδώνος στην περιοχή του Ελληνικού πραγματοποίησαν κατά την αλλαγή του χρόνου αστυνομικοί της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας. Σε δύο νυχτερινά μαγαζιά...
βεβαιώθηκαν φορολογικές και ασφαλιστικές παραβάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τα κέντρα «Ποσειδώνιο» και «Φαντασία», στα οποία εμφανίζονται οι τραγουδιστές Κωνσταντίνος Αργυρός και Νίκος Βέρτης αντίστοιχα.
Κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας βρέθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο μαγαζί «Ποσειδώνιο» και από τον έλεγχο που έκανε διαπίστωσε ότι υπήρξε παράβαση της εργατικής - ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ένας εργαζόμενος ο οποίος δεν ήταν καταχωρισμένος στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρισης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού. Για την παράβαση ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ι.Κ.Α. και του Σ.ΕΠ.Ε. και αναμένεται να επιβάλουν τις προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Παραβάσεις
Παραβάσεις διαπιστώθηκαν και στο μαγαζί «Φαντασία», όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε και προσωπική εμπλοκή του καλλιτέχνη. Ειδικότερα, όταν ζητήθηκε από τους αστυνομικούς το συμβόλαιο του καλλιτέχνη με το κέντρο διασκέδασης, αυτό δεν επεδείχθη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, για τις εμφανίσεις του καλλιτέχνη στο συγκεκριμένο κατάστημα υποστηρίχθηκε ότι έχει συναφθεί ιδιωτικό συμφωνητικό - συμβόλαιο της επιχείρησης με την εταιρεία στην οποία ανήκει ο Νίκος Βέρτης. Ωστόσο, η μη επίδειξη του συμβολαίου δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Ομως παραμένει παράβαση και τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο.
Βέβαια, το νυχτερινό κέντρο δεν κατάφερε να δικαιολογήσει δύο άτομα που εργάζονταν στον χώρο του και από τον έλεγχο των αστυνομικών στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού δεν βρέθηκαν να είναι καταχωρισμένα. Η αδήλωτη εργασία των δύο ατόμων συνιστά παράβαση της εργατικής - ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για καταγγελίες όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet