Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Ο χαρακτηριζόμενος ως "φιλοευρωπαίος" και "τεχνοκράτης" νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσένιουκ φαίνεται να χαιρετάει ναζιστικά, δίπλα στον ακροδεξιό ηγέτη του κόμματος Σβόμπονα και στον πυγμάχο Κλίτσκοφ


To πολύ βρόμικο παιχνίδι που παίζεται στην Ουκρανία το καταλαβαίνουν και οι πιο αδαείς με τα γεωπολιτικά. Η χώρα είναι φιλέτο και οι Ρώσοι δεν θέλουν να την «χαρίσουν» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή στη Δύση. Και προφανώς ο Πούτιν θα κάνει τα πάντα, ακόμη και να διαιρέσει την Ουκρανία.
Ωστόσο, αυτό που πρέπει να δούμε είναι τη στάση της… δημοκρατικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή της Μέρκελ και των εταίρων της. Ποιοι είναι οι πιο φιλοδυτικοί στην Ουκρανία; Ποιοι παίζουν το βρόμικο παιχνίδι της Δύσης; Μα φυσικά οι ακροδεξιοί. Ναζιστές που δεν καταλαβαίνουν τίποτε, αδίστακτοι καιροσκόποι που υποτίθεται ότι θέλουν μια Ουκρανία κοντά στην Ευρώπη, είναι αυτοί που κινούν τα νήματα και οδηγούν τη χώρα στον εμφύλιο. Δείτε τους πολιτοφύλακες του Κιέβου και τα εγκλήματα που έχουν κάνει. Νεοναζί του χειρίστου είδους. Αλλά δείτε και την φωτογραφία του νέου πρωθυπουργού της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσιένιουκ, ο οποίος θεωρείται φιλοευρωπαίος τεχνοκράτης. Χαιρετάει ναζιστικά, δίπλα στον ακροδεξιό ηγέτη του κόμματος Σβόμπονα και στον πυγμάχο Κλίτσκοφ.
Σύμφωνα με το σάιτ «L'echelle de Jacob», ο νέος πρωθυπουργός της Ουκρανίας είναι γνωστός ακροδεξιός. Μέλος του κόμματος της Γιούλια Τιμοσένκο, υπήρξε στο παρελθόν υπουργός Οικονομικών και υπουργός Εξωτερικών, ενώ καλείται να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές και να αποφύγει την πτώχευση.
Η Ευρώπη που κόπτεται άλλες φορές –και δικαίως- για την άνοδο του νεοναζισμού σε πολλές χώρες, τώρα τους χρησιμοποιεί στην Ουκρανία για να παίξει το παιχνίδι της. Την ώρα που μας πιέζουν οι Ευρωπαίοι για να τελειώνουμε με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής –και με το δίκιο τους- χρησιμοποιούν την… Χρυσή Αυγή της Ουκρανίας για να βγάλουν τη χώρα από την αγκαλιά του Πούτιν. Μπράβο στην κ. Μέρκελ και τους Γερμανούς που φαίνεται ότι δεν ξεχνούν το παρελθόν τους. 
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet