Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ!

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ...
http://myolympicidea.weebly.com/

 Προεδρική εμφάνιση πραγματοποίησε πριν από λίγο από το σημείο-σύμβολο των τελευταίων ημέρων της Ουκρανίας, την Πλατεία Ανεξαρτησίας. «Αυτή είναι η νίκη σας, εσείς είστε οι ήρωες» είπε ξεκινώντας...
την ομιλία της ενώπιον χιλιάδων διαδηλωτών που ξέσπασαν σε ζητωκραυγές όταν είδαν την πρώην πρόεδρο στην εξέδρα. Στη συνέχεια υποσχέθηκε ότι όσοι είναι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν θα λογοδοτήσουν. «Όταν οι ελεύθεροι σκοπευτές χτυπούσαν στο ψαχνό τους συντρόφους μας, αυτές οι σφαίρες θα πονάνε πάντα. Αν δεν κυνηγήσουμε τους υπευθύνους θα νιώθουμε πάντα ντροπή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους όλων των πολιτικών «άσχετα με το ποιο κόμμα υπηρέτησαν ή τι αξιώματα κατέλαβαν». «Θέλω να πω ότι οι πολιτικοί δεν στάθηκαν αντάξιοι σας, δεν ήταν αντάξιοι ούτε μιας σταγόνας αίμα που χύθηκε για την Ουκρανία.

Πρόσθεσε ότι ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς θα έπρεπε να «εξαναγκαστεί να έλθει» στην πλατεία αυτή και υπογράμμισε ότι η Ουκρανία «θα διαλυθεί χωρίς εσάς» ζητώντας οι κινητοποιήσεις να συνεχιστούν. 

http://www.fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet