Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....


Η βλακεία είναι αήττητη, είναι γνωστό σε όλους. Στα Σκόπια φαίνεται ότι η βλακεία είναι εθνικό σπορ και μάλλον γραφικοί θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν παρά επικίνδυνοι για την Ελλάδα.
Έτσι, λοιπόν, βγήκε κάποιος που αυτοαποκαλείται συγγραφέας ονόματι Πέταρ Ποπόφσκι και αποκάλεσε γύφτους τους Έλληνες και τους ίδιους Μακεδόνες που η κακιά Ελλάδα τους έχει κλέψει την ιστορία.
Κι επειδή ιστορία γράφει όποιος ανόητος μπορεί, ο εν λόγω ανόητος έχει και ιστορικά επιχειρήματα για τα παραπάνω. Λέει λοιπόν ότι με ιστορικά ντοκουμέντα οι Έλληνες είναι γύφτοι γιατί η καταγωγή του είναι από τη νότια Αίγυπτο κι έχουν κλέψει κατά 100% την ιστορία των… Μακεδόνων. Δηλαδή των Σκοπιανών που προέρχονται από την… Άρια Φυλή, όπως υποστήριξε.
Οποίος έχει πάει, πάντως, στα Σκόπια μπορεί εύκολα να καταλάβει βλέποντας τους πολίτες, ποιοι είναι γύφτοι και ποιοι έχουν χαρακτηριστικά των αρχαίων Μακεδόνων. Μια απλή ματιά στον κόσμο στους δρόμους και θα καταλάβει κανείς ότι η «Αρεια Φυλή» δεν είναι παρά ένα τσούρμο Αλβανότουρκων που σώνει και καλά θέλουν να φτιάξουν τη δική τους ιστορία κλέβοντας των υπολοίπων.
Δείτε το βίντεο του μεγάλου αυτού συγγραφέα Ποπόφσι για να καταλάβετε ότι δεν μπορείς να τα βάζεις με βλάκες.  
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet