Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΠΑΣΤΕ ....

 
 Στη χώρα των ζωντανών νεκρών (οικονομικά), η κυβέρνηση της καταιγιστικής προπαγάνδας, πανηγυρίζει για τη μεγάλη απάτη εις βάρος των πολιτών.  Αφού πριν λίγο ανακοίνωσε...
(με το απαραίτητο πουσάρισμα των πρόθυμων μέσων ενημέρωσης), "3,4 δισ. ευρώ πρωτογενές πλεόνασμα για το 2013" αλλά (προσέξτε) "εάν αφαιρεθούν τα ποσά που διατέθηκαν για την στήριξη των τραπεζών στην Ελλάδα"!

Γιατί σε αυτή την περίπτωση (που δεν αφαιρεθούν), έχουμε έλλειμμα 23,1 δισ. ευρώ ή 12,7% του ΑΕΠ! Και συνολικό δημόσιο χρέος που φτάνει στο 175,1% του ΑΕΠ ή στα 318,703 δισ. ευρώ (στο μνημόνιο όσοι δεν πίνουν το νερό της λήθης θυμούνται ότι, μπήκαμε για χρέος 114% του ΑΕΠ)!

Το δε ΑΕΠ της χώρας έχει καταρρεύσει καθώς διαμορφώνεται στα 182,054 δισ. ευρώ το 2013, συνεχίζοντας έτσι την κατάρρευση που ξεκίνησε το 2009. Το Ελληνικό Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν ήταν 193,347 δισ. ευρώ το 2012, 208,532 δισ. ευρώ το 2011 και 222,151 δισ. ευρώ το 2010.

Τέλος δανειστήκαμε για να στηρίξουμε τους τραπεζίτες (και θα πληρώσουν τα δανεικά οι πολίτες) ποσά ίσα με το 10,6% του ΑΕΠ ή 19,29 δισ. ευρώ!

Η καλή μας η  κυβέρνηση λοιπόν, ακολουθώντας την λογική των greek statistics, υποστηρίζει ότι αν εξαιρεθούν όλα αυτά έχουμε καθαρό δημοσιονομικό πλεόνασμα!

Και το υποστηρίζει αυτό, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής. Ελπίζοντας να ξεγελάσει όσους περισσότερους ανυποψίαστους κι ανενημέρωτους πολίτες μπορέσει. Όταν ακόμα και η τρόικα το μόνο που αναγνωρίζει είναι ένα πιο ισχνό πλεόνασμα 1,5 δισ. ευρώ, το οποίο και πάλι δεν είναι πραγματικό  λόγω των παραπάνω δεδομένων!

Οι ακόμα δύο νέοι άνθρωποι που επέλεξαν να αποδράσουν από τη σκληρή πραγματικότητα, δια της αυτοκτονίας, σήμερα το πρωί, και οι ορδές των απελπισμένων κι εξαπατημένων πολιτών που πέφτουν σωρηδόν στην παγίδα του απατηλού ''κοινωνικού μερίσματος'' Σαμαρά, μαρτυρούν ότι οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί ισοδυναμούν με έγκλημα.

Κι επιτέλους, γιατί πανηγυρίζουν τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης; Υποχρέωσή τους δεν είναι να αναστρέψουν την τραγική κατάσταση στην οποία έφεραν αυτά τα ίδια τη χώρα μετά από 39 χρόνια συνεχόμενης διακυβέρνησής τους; Αν έστω για ένα μόλις μήνα, οι πολίτες σταματήσουν να βάζουν πλάτη πληρώνοντας από το υστέρημά τους τις υποχρεώσεις τους, θα συνεχίσει να υπάρχει Ελληνικό Κράτος, πλεονασματικό μάλιστα;

Ευχαριστώ...
Μπάμπης Νικόπουλος
 Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet