Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 2014!

Μόνο επί Οθωμανικής κατοχής τέτοια θηριωδία στην Ελλάδα…

((((Εγγραφείτε δωρεάν και εσείς στο Νέο Κοινωνικό Δίκτυο και αποκτήστε φίλους απο όλο τον κόσμο!!!)))
Παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς την Αστυνομία, η παρουσία της είναι ανύπαρκτη. Περιμένουν πρώτα να πέσουν τα σχετικά τηλεφωνήματα. Από πρόληψη ούτε λόγος!

Η Πλ. Βικτωρίας γεμίζει καθημερινά από λαθρομετανάστες. Το πρωί με τις νέες αφίξεις και το απόγευμα μετά τις 6 γίνεται σημείο συνάντησης όλων των «30ήμερων» της πέριξ περιοχής. Αυτών των «30ήμερων» που τους δίνει το ίδιο το Ελληνικό Κράτος.

Πού να ασχολούμαστε τώρα μετά από 30 ημέρες να τους βρούμε, όταν μάλιστα δεν ξέρουμε πού στο καλό έχουν πάει. Κάποιος θα βρεθεί να μας καταγγείλει κανένα κτίριο «ξενοδοχείο». Πού να τρέχουμε τώρα.
Και η συνέχεια… Με κάποιον «μαγικό τρόπο» αυτά τα «χαμένα» «30ήμερα» μεταμορφώνονται πολύ σύντομα σε άδειες διαμονής. Μα έχουμε απ’ όλα στο 6ο Δ.Δ.! Ξενοδοχεία λαθρομεταναστών, διακινητές λαθρομεταναστών, βιομηχανία πλαστών εγγράφων και όλα τα σχετικά. Τους ανοίγουμε ΚΑΙ μαγαζιά! Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες φροντίζουμε δε και για τη διασκέδασή τους. Να μην στρεσάρονται κιόλας και μας καταγγείλει καμμιά ΜΚΟ!
Τυχαία καταφθάνουν όλοι αυτοί στην Πλ. Βικτωρίας;
Η λαθροδιακίνηση λοιπόν στις γειτονιές μας καλά κρατεί.
Τα διαμερίσματα της λαθροδιακίνησης έχουν τιγκάρει.
Σήμερα είχαμε πάλι νέες αφίξεις. 
46aolympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet