Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΤΑ....¨ΙΟΥΛΙΑΝΑ¨ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτο κρας τεστ για την πολιτική συνεργασιών κορυφής με βουλευτές άλλων πολιτικών χώρων αναδεικνύεται η Πέμπτη 26 Ιουνίου για το ΣΥΡΙΖΑ.
((((Εγγραφείτε δωρεάν και εσείς στο Νέο Κοινωνικό Δίκτυο ,και αποκτήστε φίλους απο όλο τον κόσμο!!!)))

 Πρώτο κρας τεστ για την πολιτική συνεργασιών κορυφής με βουλευτές άλλων πολιτικών χώρων αναδεικνύεται η Πέμπτη 26 Ιουνίου για το ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΚΕ του κόμματος το Σαββατοκύριακο, τα νομοσχέδια για τη ΔΕΗ, τον Αιγιαλό και το ασφαλιστικό καθώς και η πρόταση για επανεξέταση της υπόθεσης των υποβρυχίων από προανακριτική επιτροπή της βουλής, είναι τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση αυτή με τελικό στόχο να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για τη συγκέντρωση 121 βουλευτών που θα αποτρέψουν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και θα προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης.
Σ’ αυτό το πλαίσιο και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και τις κριτικές που δέχεται απ’ τους εσωκομματικούς του αντιπάλους ο Αλέξης Τσίπρας εντάσσει σ’ αυτές τις πρωτοβουλίες και μαζικούς φορείς και κινήματα προκειμένου να μη δώσει πατήματα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει δεξιά στροφή στην πολιτική των συνεργασιών του.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, στις 17:00, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ κοινωνικούς φορείς, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, συλλογικότητες, πολιτικές δυνάμεις, βουλευτές, με σκοπό να συγκροτηθεί ένα πλατύ παλλαϊκό κοινωνικό μέτωπο για την αποτροπή της περαιτέρω διάσπασης, διάλυσης και ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας και της δυνατότητας πρόσβασης στο κοινωνικό αγαθό της ενέργειας σε όλους τους πολίτες.
Πρώτος άμεσος στόχος είναι να μην ψηφιστεί το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ με τίτλο «Δημιουργία Νέας Καθετοποιημένης Εταιρίας Ηλεκτρικής Ενέργειας».
Η λαϊκή κινητοποίηση να αποτρέψει τη ψήφιση και την υλοποίηση ενός εγκλήματος σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και της εθνικής οικονομίας».
Μένει να φανεί ποιες πολιτικές δυνάμεις και βουλευτές θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα…
http://www.antinews.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet