Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ


Ο υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενος τρομοκράτης έπεσε στην παγίδα που του είχαν στήσει οι αστυνομικοί οι οποίοι γνώριζαν τις κινήσεις του εδώ και 15 ημέρες.



Όποιος γνωρίζει τι παίζεται στο παρασκήνιο της αντιτρομοκρατικής και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης καταλαβαίνει ότι ο Μαζιώτης πιάστηκε στη φάκα χωρίς καν να μπει τυράκι. Ο υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενος τρομοκράτης έπεσε στην παγίδα που του είχαν στήσει οι αστυνομικοί οι οποίοι γνώριζαν τις κινήσεις του εδώ και 15 ημέρες.
Πιθανότατα τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ έπιασαν συνομιλίες και κινήσεις τρομοκρατών που είτε ετοίμαζαν χτυπήματα είτε προσπαθούσαν να κρυφτούν στο χάος της Αθήνας επειδή η επαρχία δεν τους... σήκωνε πλέον.
Πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του antinews, δόθηκαν ειδικές οδηγίες στο εσωτερικό της Αστυνομίας και ειδικά στην Αντιτρομοκρατική διότι επίκειται σύλληψη μεγάλου «κεφαλιού» της τρομοκρατίας.
Επίσης, πριν από μερικές ημέρες λένε οι ίδιες πληροφορίες ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. έλαβε οδηγίες να αναλάβει μια πολύ επικίνδυνη και άκρως σημαντική αποστολή για τη σύλληψη τρομοκράτη.
Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν εμμέσως πλην σαφέστατα και από τον Αρχηγό της Αστυνομίας στις χθεσινές δηλώσεις του:

"Εντοπίστηκε σήμερα στην Πλατεία Μοναστηρακίου, στο πλαίσιο ειδικής αστυνομικής δράσης που είχαμε αναπτύξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Εντοπίστηκε με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, προσομοίαζε δηλαδή με τον τρομοκράτη".
Μας λένε δηλαδή ότι τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους και κατάλαβαν ότι ήταν ο Μαζιώτης μεταμφιεσμένος. Ούτε γνώριζαν για την ταυτότητα από πριν. Ναι! Και οι χοντροί μεθύστακες "τρομοκράτες" από την Ικαρία βάζουν βόμβες στην Τράπεζα της Ελλάδας
Με αυτές τις πληροφορίες, στήθηκε όλη η επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας. Γνώριζαν λοιπόν ότι ο Μαζιώτης θα εμφανιστεί στην περιοχή, είχαν στήσει περιπολίες και είχαν βγάλει στην πιάτσα άνδρες με πολιτικά. Με την εμφάνιση του τρομοκράτη, κάποιοι που τον είδαν αντιλήφθηκαν ότι είχε αλλάξει τα χαρακτηριστικά του και σιγουρεύτηκαν ότι πρόκειται για τον Μαζιώτη. Έτσι, ξεκίνησε το σχέδιο σύλληψής του παρά το γεγονός ότι υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να υπάρξουν θύματα στην τοποθεσία γεμάτη τουρίστες που έγινε. Ο Μαζιώτης άλλωστε έριξε οκτώ σφαίρες και θα μπορούσε να προκαλέσει θύματα παρά την... επαναστατική του διάθεση. Κοινός δολοφόνος ήταν και είναι και έπρεπε να συλληφθεί πάση θυσία. Ο δήθεν κώδικας των τρομοκρατών που λένε ότι δεν χτυπάνε αθώους πολίτες καταρρίφθηκε από τον Μαζιώτη που πυροβολούσε αδιακρίτως και δεν θα είχε πρόβλημα να σκοτωθούν πέντε – έξι.


Το παρασκήνιο της σύλληψης του Μαζιώτη photo - 1
Αναμφίβολα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. Το γεγονός ότι ένας τρομοκράτης βγαίνει από τη μέση (εκτός κι αν... αποφυλακιστεί λόγω παρέλευσης του 18μήνου) είναι από μόνο του μια επιτυχία.
Και αναμένεται να ξηλωθεί το κουβάρι της εγχώριας τρομοκρατίας η οποία είναι μια μίξη ψευτοεπανάστασης και κοινού εγκλήματος.
Μένει να βρεθούν η γιάφκα και οι σύντροφοι του Μαζιώτη ώστε να αφοπλιστεί ένα μεγάλο μέρος της τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Είναι λένε θέμα χρόνου να βρεθεί το σπίτι που κρυβόταν ο Μαζιώτης καθώς και η οικία στην οποία κρύβεται η Πόλα Ρούπα και ποιος ξέρει ποιος άλλος. Ακόμη και ο Χριστόδουλος Ξηρός.
Αξίζουν συγχαρητήρια και στους άνδρες της Αστυνομίας, ειδικά στον άνδρα που συνεπλάκη με τον Μαζιώτη και τραυματίστηκε και στους υπόλοιπους που τον συνέλαβαν.
Η υπόθεση Μαζιώτη αποδεικνύει ότι μπορεί το ελληνικό κράτος να λειτουργήσει, με ή χωρίς την συνεργασία με ξένες μυστικές υπηρεσίες. Άλλωστε, μπροστά στη σύλληψη των εγκληματιών όλα επιτρέπονται και η σύλληψη του Μαζιώτη δικαιολογεί και τους ξένους πράκτορες που συνεργάστηκαν και τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ. Και με κάποιο τρόπο ισοφαρίζεται η «γκάφα» με την αποφυλάκισή του ή με την απόδραση των Ξηρού και Σακκά.
Η σύλληψή του δίνει ασφαλώς μια ανάσα στην κυβέρνηση που χειρίστηκε με επαγγελματισμό αυτή την υπόθεση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να καλυφθούν όλα τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.
Αλλά ελπίζουμε να μη δούμε φαινόμενα του παρελθόντος όπως π.χ. αριστερούληδες και «ευαίσθητους» πολίτες και βουλευτές που σπεύδουν να στηρίξουν τους κοινούς εγκληματίες στα δικαστήρια.
Ούτε κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που με το ζόρι παίρνεις μια καλή κουβέντα για τους αστυνομικούς των 700 ευρώ που διακινδυνεύουν τη ζωή τους. Και ταυτόχρονα που με το ζόρι καταδικάζει τα φαινόμενα τρομοκρατίας στην Ελλάδα. 
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet