Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

''Ο ΠΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ''

Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελά ή να κλαίει με τους αξιοθρήνητους αυτούς Τούρκους, που τολμούν να ονομάζουν εαυτούς επιστήμονες,
αλλά είναι απολύτως παραδομένοι στην πολιτική σκοπιμότητα. Η γελοιότητα στην τουρκική επιστημονική κοινότητα φαίνεται ότι έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις – θυμίζουμε τον αξιότιμο καθηγητή πανεπιστημίου, που πριν μερικά χρόνια προπαγάνδιζε υπέρ μιας τουρκικής επίθεσης στην Ελλάδα. Το νέο κρούσμα ακούει στο όνομα Ντεμίρ Νεκατί.
Ο Ντεμίρ Νεκατί λοιπόν υποστηρίζει ότι η αρχαία Οινόη του Εύξεινου Πόντου δεν ήταν ποτέ ελληνική. Σύμφωνα με τον Τούρκο «καθηγητή», υπάρχει μια τάση στην Τουρκία, όλα τα μη εξηγήσιμα στην γλώσσα τους τοπωνύμια να αποδίδονται σε ελληνικές ή αρμενικές ρίζες. «Αυτό είναι λάθος», λέει ο φωστήρας αυτός της επιστήμης, «αφού η Οινόη είναι μια πανάρχαια τουρκική πατρίδα, εδώ και 5.000 χρόνια»!!! Τώρα πως οι Τούρκοι βρέθηκαν στον Εύξεινο Πόντο την 3η χιλιετία π.Χ. ; Και για αυτό έχει εξήγηση ο πολυπράγμων Τούρκος «επιστήμονας». «Φαίνεται ότι τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια πριν, οι Τούρκοι κυριάρχησαν στην περιοχή. Η κυρίαρχη κουλτούρα στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας για τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια ήταν η τουρκική», αναφέρει, στηρίζοντας την άποψή, ότι το τοπωνύμιο Οινόη προέρχεται από του στους Ούννους, -προγόνους του –οι οποίοι πάντως, ούτε κατ’ όνομα υπήρχαν την 3η χιλιετία π.Χ. ούτε φυσικά υπήρξαν ποτέ Τούρκοι. Οι Ούννοι ήταν ένα εξίσου βάρβαρο με τους Τούρκους – και τους σημερινούς περιλαμβανομένους – φύλο, το οποίο εμφανίστηκε στο προσκήνιο της ιστορίας τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες και ήρθε σε επαφή με τον ελληνορωμαϊκό κόσμο μόλις τον 3ο αιώνας μ.Χ.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet