Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η Ελλάδα κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα απέραντο χώρο υποδοχής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και θα επιταχυνθεί η διάλυση της κοινωνικής συνοχής.

Τα στοιχεία είναι άκρως απογοητευτικά και ανησυχητικά. Οι παρανόμως εισελθόντες από τα θαλάσσια σύνορα, μέσω της Τουρκίας, εκτινάχθηκαν κατά 138,82% το πρώτο εξάμηνο του 2014, σε σχέση με το αντίστοιχο του 2013, ενώ τον Ιούλιο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013 η αύξηση ξεπέρασε το 170%.
Δηλαδή οι λαθρομετανάστες έρχονται κατά κύματα στην Ελλάδα μέσω του Αιγαίου αφού δεν μπορούν να περάσουν πλέον από τον Έβρο. Κι όλα αυτά ενώ κάποιοι περιμένουν νέο κύμα εισροής μεταναστών από τη Μέση Ανατολή μετά τα δραματικά γεγονότα στην Παλαιστίνη αλλά και τις ευρύτερες εξελίξεις με τους φόβους εμπλοκής και Ιρανών στη διαμάχη για τη Γάζα.
Αν όλα αυτά δεν κάνουν την κυβέρνηση πρωτίστως και την Ευρώπη βεβαίως να ανησυχούν τότε όλοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Και καλά, οι Ευρωπαίοι βολεύονται που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα που δεν έχει πλέον που να βάλει τους μετανάστες. Όταν σκάσει η βόμβα, όμως, νομίζουν ότι θα γλιτώσουν και οι Βορειοευρωπαίοι; Νομίζουν ότι θα είναι μόνο της Ιταλίας και της Ελλάδας το πρόβλημα;
Βεβαίως η βασική λύση για τη διακοπή του κύματος μετανάστευσης είναι να υπάρξει ηρεμία στις περιοχές από τις οποίες δημιουργούνται τα κύματα προσφύγων. Βεβαίως και είναι γεωπολιτικά τα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Αν όμως δεν ενισχυθούν οι χώρες του Νότου και κυρίως η Ελλάδα με πόρους και υλικοτεχνική υποδομή τότε δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά πράγματα. Η χώρα θα μετατραπεί σε ένα απέραντο χώρο υποδοχής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και θα επιταχυνθεί η διάλυση της κοινωνικής συνοχής.
Και ίσως είναι η καλύτερη ευκαιρία τώρα να δοθεί το χαρτοφυλάκιο μετανάστευσης στον Έλληνα Επίτροπο, δηλαδή στον Δ. Αβραμόπουλο.
Για όσους το ξεχνούν: «Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ε.Ε.», κάποτε πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν και οι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών και του Βερολίνου που βλέπουν μετανάστη μόνο όταν έρχεται να τους καθαρίσει το σπίτι.
http://www.antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet