Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΑΤΟΣ....ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ;


Με επίκεντρο τις ασχήμιες που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της βροχής στην  Αττική,
θα ήθελα να αναφερθώ στην ανακοίνωση που άκουσα από τα μμε, ότι, δηλαδή, οι κάτοχοι των αυτοκινήτων που υπέστησαν σοβαρές ζημιές θα αποζημιωθούν από τις ασφαλιστικές τους εταιρείες, εάν και εφόσον στο συμβόλαιό τους υπάρχει αναφορά σε τέτοιου είδους καταστροφές-ζημιές.

Είναι ανήκουστο σε δρόμους και σπίτια...

που επιβλέπονται από τις τοπικές πολεοδομίες και το υπουργείο ΥΠΕΧΩΔΕ να συμβαίνουν τέτοια αίσχη και να ρίχνεται το μπαλάκι στους πολίτες. Την φροντίδα και την ευθύνη των οδών και του πολεοδομικού σχεδίου την έχει εξ’ ολοκλήρου η πολιτεία. Για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη ευθύνεται η πολιτεία η οποία έχει θεσπίσει τους νόμους και τους κανόνες.



Επίσης από το έτος 2009 και μετά οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν αυξημένη φορολογία η οποία θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται σε έργα υποδομής.


Καλώ, λοιπόν, όλους τους πολίτες να διεκδικήσουν ομαδικά ή ατομικά την αποζημίωση που τους αναλογεί και να βρουν με ένδικα μέσα τις ευθύνες που αναλογούν στην ευνοούμενη πολιτεία μας.



Το λάδι που έσταζε στις πολεοδομίες και στο υπουργείο περιβάλλοντος με την ανοχή των ηγεσιών του υπουργείου στο κράτος της μπανανίας δεν θα το πληρώσουν οι πολίτες για άλλη μια φορά.



Ο κώδικας τιμής των ανδρών προστάζει στο να αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Ειδάλλως δεν μπορούμε να μιλάμε για άνδρες.
Γράφει ο Νικόλαος Τζαχρήστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet