Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΡ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

Πολύ σημαντική εξέλιξη για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα καθώς το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι κλείστηκε ραντεβού με την τρόικα στο Παρίσι.

(Ανανεωμένο) Πολύ σημαντική εξέλιξη για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα καθώς το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι κλείστηκε ραντεβού με την τρόικα στο Παρίσι. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση:
«Το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει ότι, αργά χθες βράδυ συμφωνήθηκε να υπάρξει την Τρίτη 25/11/2014 στο Παρίσι συνάντηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας με τους επικεφαλής της τρόικας, προκειμένου να προχωρήσει η αξιολόγηση και να εξετασθεί το πλαίσιο της επόμενης μέρας».
Η συνάντηση στο Παρίσι είτε σημαίνει ότι βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία με τους δανειστές είτε επιχειρείται μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση σε βασικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών. Η επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας για τη συνάντηση ουσιαστικά σημαίνει ότι θέλουν ένα ουδέτερο έδαφος προκειμένου να υπάρξει αποφόρτιση από τις έντονες διαβουλεύσεις και τις συγκρούσεις των τελευταίων ημερών.
Μένει να δούμε ποια θα είναι η ατζέντα των συζητήσεων. Αν δηλαδή θα υπάρξουν συζητήσεις για το δημοσιονομικό κενό και κυρίως για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό.
Πάντως, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από το ΠΑΣΟΚ, στην αντιπροσωπεία που θα μεταβεί στο Παρίσι θα συμμετέχουν και οι κύριοι Χ.Πρωτόπαππας και Κ. Περιακάκης.
Η αυριανή συνάντηση στο Παρίσι είναι ένα βήμα πιο κοντά προς το τέλος αυτής της διαπραγμάτευσης, που δεν είναι μια απλή διαπραγμάτευση για την καταβολή της τελευταίας δόσης του προγράμματος και του δανείου, είναι η ολική διαπραγμάτευση για το τέλος του προγράμματος και το άνοιγμα της νέας σελίδας, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ότι οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες αλλά και ότι θα βρεθεί μια λύση και ότι (η λύση) θα βρεθεί πριν προκύψουν ανάγκες και πάντως σίγουρα πριν από την έναρξη της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet