Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ...

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μισούμε στα αεροπορικά ταξίδια. Το φαγητό (ή η έλλειψη φαγητού), οι κρυφές χρεώσεις, ακόμη και οι συνεπιβάτες μας... είναι ορισμένα από αυτά.
Οι οικονομικές θέσεις γίνονται συνεχώς πιο μικρές και λιγότερο αναπαυτικές και υπάρχει πολύ λίγος χώρος μεταξύ των θέσεων για να αυξηθεί ο αριθμός τους.


Έτσι για να μπορέσει κάποιος να απολαύσει την πτήση του θα πρέπει να το πληρώσει ακριβά. Υπάρχουν όμως ορισμένα μικρά μυστικά που θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο το ταξίδι χωρίς έξτρα χρεώσεις.

Διαλέξτε τις αεροπορικές που δίνουν χώρο για τα πόδια σας..

Σχεδόν 4 στους 10 επιβάτες θεωρούν ότι οι αεροπορικές πρέπει να έχουν ως πρώτη προτεραιότητα τους να αφήνουν αρκετό χώρο μεταξύ των καθισμάτων.

...αλλά και τα αεροπλάνα που είναι ευρύχωρα

Μπορεί μια αεροπορική να φημίζεται για την άνεση των καθισμάτων της όμως αυτό ενδέχεται να μην ισχύει για όλα τα αεροπλάνα του στόλου της.
Ιστοσελίδες όπως το SeatGuru.com, δίνουν λεπτομέρειες για το τύπο του αεροπλάνου και των θέσεων του.

Προσπαθήστε να αλλάξετε δωρεάν σε καλύτερη θέση

Πριν από την πτήση μπορείτε να ζητήσετε από τον υπάλληλο να μεταφερθείτε στην  πρώτη γραμμή της οικονομικής θέσης ή στις θέσεις κοντά στην έξοδο κινδύνου που έχουν περισσότερο χώρο για τα πόδια. Συνήθως οι αεροπορικές χρεώνουν επιπλέον αυτές τις θέσεις αλλά σε περίπτωση που δεν είναι γεμάτο το αεροπλάνο μπορείτε να το κάνετε δωρεάν.

newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet