Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΧΟΛΗ


 
Αγαπητοί μου φίλοι και εχθροί αναγνώστες, καλή σας ημέρα. Σήμερα, θα σας παρακαλέσω πολύ, αφάνταστα πολύ, να διαβάσετε αυτά που θα αφηγηθώ, δύο και τρεις φορές ίσως,
και να βγάλετε πλέον τα δικά σας συμπεράσματα, καθ' ένας σας με το χέρι στην καρδιά, εντελώς ανεπηρέαστοι και δίκαια πάνω απ' όλα.

Έχετε γίνει μάρτυρες όλοι σας, σε ένα φαινόμενο που συμβαίνει στην παροικία του Τορόντο, εδώ και δύο περίπου χρόνια. Ένα φαινόμενο σήψης, παρακμής και δυσωδίας.
Το φαινόμενο αυτό, στην Ελλάδα πίσω, είναι πολύ γνωστό και διαδεδομένο ανάμεσα σε κάποιους ΜΜΕδες, χρόνια τώρα. Δεκαετίες ολάκερες.

Εδώ έγινε εισαγωγή χωρίς να το πάρει κανένας μυρουδιά, από έναν που ήταν στην Ελλάδα, "τρίφτηκε" αρκετά κοντά σε εκβιαστές και απατεώνες, έμαθε μερικά κόλπα, και ήρθε να τα εφαρμόσει εδώ, σε παρθένο έδαφος.

Γιατί, βλέπετε, οι της Ελλάδος "βρώμικοι", είναι αετοί στο είδος, δεν πιάνονται κορόιδα, ούτε αφήνουν τον οποιονδήποτε να τους πάρει το ψωμί, Τον εξαφανίζουν. Θυμηθείτε για παράδειγμα τον Σωκράτη Γκιόλια του "Troktiko" και τόσους ακόμη "ενοχλητικούς".

Το σύστημα λειτουργεί άψογα, και η μέθοδος είναι η εξής:
1. Αποκτάς κάποιο μέσο Μαζικής Εξαπάτησης (ιστοσελίδα, εφημερίδα, κανάλι, περιοδικό, ραδιοφωνική εκπομπή κ.λ.π.)
2. Γνωρίζεσαι με ένα δύο "πολύ ισχυρά" πρόσωπα, που έχουν τη δύναμη να επιβάλουν σε άλλους αποφάσεις, να αλλάξουν καταστάσεις, και εν γένει με μεγάλη επιρροή.
Αυτά τα άτομα, θα σε φέρουν σε επαφή με άλλους "ομοίους", εκείνοι στη συνέχεια με άλλους, και σε λίγο διάστημα θα έχεις κάνει έναν κύκλο "ομοίων" γύρω σου, που θα σου δίνει το συναίσθημα της ασφάλειας. Πως μπορείς να κάνεις ότι σου γουστάρει, χωρίς κανένας να μπορεί να σου πει κουβέντα. Την βλέπεις "Νταβατζής".
3. Γνωρίζεσαι κατόπιν με ένα, δύο η και περισσότερα (όσο πιο πολλά τόσο το καλύτερο) κουτά άτομα, που ψοφάνε για προβολή, τα τάζεις λαγούς και πράσινα άλογα, τα κάνεις να πιστέψουν πως θα έχουν την εύνοια η κάποια κέρδη, και τα απομυζείς.
4. Γνωρίζεσαι μετά (πολύ σημαντικό αυτό) με κάποια άτομα "αμφιβόλου ηθικής", τα οποία σου παρέχουν "σημαντικές" πληροφορίες εκ του ασφαλούς. Και εδώ αρχίζει πλέον το χοντρό παιχνίδι. Τις πληροφορίες αυτές, τις χρησιμοποιείς για εκβιασμό ανθρώπων, καταστάσεων, και προσέχεις πάντοτε τα άτομα που εκβιάζεις έμμεσα η άμεσα, να είναι άτομα κύρους, με κάποια θέση, η να επηρεάζουν direct τα ίδια με τη σειρά τους κάποια τέτοια άτομα. Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια όπως λέει και ο λαός.
5. Στο τέλος, αποκτάς και 1-2-3 μπράβους/εκτελεστές. Αυτοί αναλαμβάνουν το βρώμικο έργο, να "βουλώσουν" η να "τρομοκρατήσουν" τον ενοχλητικό, που δεν υπακούει, η που γίνεται εμπόδιο στα όποια βρώμικα σχέδια.
Έχεις γίνει πλέον ο φόβος και ο τρόμος όλων.

Το εν λόγω άτομο αγαπητοί μου, στα εδώ και περίπου δύο χρόνια που ξαναεμφανίστηκε, έκανε ακριβώς όλα όσα έγραψα πιο πάνω, κι ακόμη περισσότερα, εκτός (ακόμη ίσως) το 5ο.. Φρόντισε να κλείσει με εκβιασμούς και εκφοβισμούς κάποια στόματα που τον "γνώριζαν" καλά από τα παλιά, και "θυμόντουσαν" πολύ καλά το ποιόν και τη βρώμα που αναδίδει.
Τρομοκράτησε μέσω του τύπου γέρους ανθρώπους που τους έφαγε μεγάλα χρηματικά ποσά, σε σημείο να μην τολμάνε ούτε να τον καταγγείλουν ως απατεώνα, παρά να αρκούνται να λένε τον πόνο τους σε κάποιους φίλους.
Εκβίασε γυναίκες και άντρες, γνωρίζοντας μυστικά τους, η για δήθεν μυστικά που άλλοι φαντάστηκαν και του ξεφούρνισαν, με σκοπό να τους φιμώσει η να κάνει του χεριού του.
Και η λίστα της βρωμιάς, δεν έχει τέλος..

Και τώρα αγαπητέ αναγνώστη, αγαπητή αναγνώστρια, είτε με συμπαθείς είτε όχι,
πες μου σε παρακαλώ, μετά από πολλή σκέψη, και με το χέρι στην καρδιά, κοιτώντας καλά γύρω σου..
ΛΕΩ ΑΡΑΓΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ; Η μήπως γράφω μεγάλες αλήθειες;
Τον είδες πουθενά τον νταβατζή μέσα στα γραφόμενά μου; Τον εκβιαστή μήπως; Το λαμόγιο; Τον βρώμικο; Τον συκοφάντη; Τον είδες;;
Αν τον είδες, δείξ' τον με το δάχτυλο χωρίς να τρέμεις..
Αν όμως.. δεν τον είδες, τότε δεν μπορεί κανένας να σε βοηθήσει.
Απέκτησες τον νταβατζή που σου άξιζε..
Λυπάμαι.. μα δεν σε λυπάμαι!

TGB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet