Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ....

Με την παραίτηση της Ντόρας ξεκινά η επανίδρυση της ΝΔ!


Στον αγαπημένο της ΣΚΑΪ (που αλλού, εκεί έχει άκρες από παλιά) βγήκε να πει τον πόνο της η Ντόρα Μπακογιάννη. Και να ζητήσει αλλαγή ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία παίζοντας το όπως κάνει πάντα η οικογένειά της «προστάτης» της κεντροδεξιάς.
«Σέβομαι τον αγώνα του κάθε ανθρώπου και την ανάγκη προσωπικής δικαίωσης», είπε η βουλευτής αναφερόμενη στον Αντώνη Σαμαρά, «αλλά η ΝΔ πρέπει να γυρίσει σελίδα, χρειάζεται επανίδρυση, χρειάζεται τεράστιες αλλαγές, άλλους ανθρώπους στην ηγεσία, νέα στελέχη, θα σταθώ στην πρωτοπορία για την αλλαγή σελίδας». Η κ. Μπακογιάννη συμπλήρωσε ότι το πρόβλημά της δεν είναι ο πρώην πρωθυπουργός. «Δεν κρατάς βεντέτες στην πολιτική. Το παρελθόν το έχω κλείσει. Έχω ξεπεράσει τα προσωπικά θέματα».
Είναι και υπεράνω η κόρη του Μητσοτάκη, δεν κρατά κακία στον Σαμαρά που την… έστειλε κανονικά στις εσωκομματικές εκλογές. Τι μεγαλοψυχία. Τι σθένος και ευρύτητα πνεύματος. Μα πόσο μεγάλη καρδιά μπορεί να έχει αυτή η γυναίκα να αντέξει ακόμη και την συγχώρεση στον εχθρό της;
Είναι πράγματι άξιον απορίας πώς τόσα χρόνια ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας δεν την τίμησε. Είναι περίεργο πώς η οικογένειά της είναι από τις πιο μισητές στην Ελλάδα αφού έχουν τόσο μεγάλη καρδιά.
Εγγυητής της παράταξης η Ντόρα. Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε. Θα σταθεί στην πρωτοπορία η κ. Μπακογιάννη που έχει πάνω από 20 χρόνια στην πρώτη γραμμή. Αυτή την ανανέωση επιδιώκει; Με δικούς της ανθρώπους να καταλαμβάνουν το κόμμα; Τέτοιου είδους επανίδρυση θέλει;
Αλλά αν πράγματι είναι τόσο μεγαλόψυχη και έχει ευρύτητα σκέψης ας της προτείνουμε κάτι αλλά να το κάνει. Να παραιτηθεί από βουλευτής, να πάει σπίτι της και να απαλλάξει τη ΝΔ από ένα βάρος. Αυτό ναι είναι επανίδρυση.
http://www.antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet