Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ....

Η διαφορά μεταξύ αντιπολίτευσης και κυβέρνησης είναι μία και είναι κομβική, ουσιώδης: Οι πρώτοι σχολιάζουν, οι δεύτεροι καλούνται να παίρνουν αποφάσεις.
Όχι ότι περίμενε κανείς θαύματα μέσα σε 90 ημέρες, αλλά αυτό απέχει πολύ από την εικόνα που εκπέμπεται. Η Χώρα μοιάζει να …πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο. Οι υπουργοί σχολιάζουν τα κακώς κείμενα λες και δεν είναι αυτοί που σήμερα πρέπει να τα λύσουν. Η Ελλάδα βυσοδομείται από τον κάθε αστείο (ή σοβαρό) ξένο σχολιαστή, όταν την ίδια στιγμή γύρω μας απλώνεται μία τεράστια δυστυχία. Δεν ξέρω εάν οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «ζουν» την αγορά, όμως η κατάσταση έχει γίνει χειρότερη από το 2011 – 2012. Τίποτα δεν κινείται και το χειρότερο δεν υπάρχει ελπίδα. Κεντρικά καταστήματα κάνουν τζίρο 20 ευρώ την ημέρα, ενώ όλοι παραπέμπουν την πληρωμή οφειλών στο μέλλον. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης αδυνατεί να επιβάλει την άποψή του (;) και να λήξει τις καταλήψεις σε Πανεπιστήμια και αλλού, η υπουργός αρμόδια για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής βλέπει πρόσφυγες που λιάζονται και όχι παράνομους μετανάστες, ο Π.Καμμένος διοργανώνει λαϊκές γιορτές και παρελάσεις με κλαρίνα, η διαπραγμάτευση με τους «Θεσμούς» (ευτυχώς που έχουμε πλούσια γλώσσα και μπορούμε να βαφτίζουμε το κρέας ψάρι και την τρόϊκα «θεσμούς») γίνεται σε επίπεδο μαθητών νηπιαγωγείου και σε ρυθμούς που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν σε περίεργες καταστάσεις, ο πρωθυπουργός πάει στη Μόσχα και γυρίζει πίσω με την εικόνα – δώρο του Πούτιν και μόνο αυτή και γενικά όλα αποπνέουν μία τέτοια ζοφερότητα που αν δεν είχαμε και τον ήλιο να μας συντροφεύει τις τελευταίες ημέρες θα νομίζαμε ότι βρισκόμασταν στον προθάλαμο της κόλασης.
Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, και επειδή η «για πρώτη φορά Αριστερά» Κυβέρνηση παραπέμπει ολοένα και περισσότερο σε θίασο του Καραγκιόζη, αλλά κυρίως επειδή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο έτσι, θα πρέπει αυτοί που σήμερα τους έχει εμπιστευθεί ο Λαός την τύχη του αλλά και την τύχη της Χώρας στα χέρια τους να συνειδητοποιήσουν και το πού βρίσκονται, αλλά κυρίως το βάρος της ευθύνης τους. Αλλιώς θα καταχωρηθούν ως την πρώτη Αριστερή Κυβέρνηση που απλά δεν κυβέρνησε ποτέ… 
http://www.newsblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet