Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΠΟΛΩΝΙΑ: ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΄΄ ΛΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ΄΄



Η Πολωνία δεν θα επιτρέψει σε μέλη ρωσικού σωματείου μοτοσικλετιστών που...
συνδέεται με τον Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να περάσουν τα σύνορα της χώρας και να εισέλθουν σε έδαφος της Ε.Ε., δήλωσε ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών, σε μια απόφαση που η Μόσχα θεωρεί πολιτικά κατευθυνόμενη.

Το περιστατικό μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών, που είναι ήδη τεταμένες λόγω του ρόλου της Ρωσίας στην ουκρανική κρίση.

Περίπου 50 μέλη των «Λύκων της Νύχτας», ένα σωματείο που βρίσκεται στην μαύρη λίστα των ΗΠΑ για την εμπλοκή του στην προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία λαμβάνουν μέρος σε μοτοπορεία από την Μόσχα στο Βερολίνο τιμώντας την 70η επέτειο του τέλους του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

«Το υπουργείο Εξωτερικών διαβίβασε διπλωματική διακοίνωση στη ρωσική πρεσβεία στην Βαρσοβία… σχετικά με την άρνηση εισόδου στην Πολωνία σε μια οργανωμένη ομάδα μοτοσικλετιστών, στην οποία περιλαμβάνονται αντιπρόσωποι της λέσχης των Λύκων της Νύχτας», ανέφερε ανακοίνωση του πολωνικού Υπουργείου.

Οι «Λύκοι της Νύχτας» υποστήριξαν δυναμικά τους φιλορώσους αυτονομιστές στην Ουκρανία και η υποστήριξη τους από τον Πούτιν φάνηκε όταν οδήγησε μαζί τους το 2011 σε μια παρέλαση μοτοσικλετιστών.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο Πολωνός πρωθυπουργός χαρακτήρισε την πορεία μια πρόκληση, προσθέτοντας πως την τελική απόφαση πάνω στο ζήτημα θα την λάβουν αξιωματικοί της συνοριοφυλακής. 

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet