Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ...

Άνω - κάτω έγινε η Γερμανία το Σαββατοκύριακο με αφορμή την πτώση της Μέρκελ από την καρέκλα της η οποία, ...
ξαφνικά εκεί που καθόταν, έγινε χίλια κομμάτια.
Ήταν μία ατυχής στιγμή ή μήπως η ελληνική κρίση εξάντλησε την Γερμανίδα καγκελάριο; Μήπως η Μέρκελ λιποθύμησε; σχολίαζαν μέχρι αργά χτες το απόγευμα γερμανικά δημοσιεύματα.

Δύο λεπτά διήρκεσε η όλη περιπέτεια της Μέρκελ με την καρέκλα με τους Γερμανούς να ανησυχούν από το Σάββατο το βράδυ για την κατάσταση της υγείας της Γερμανίδας καγκελαρίου.
Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης έσπευσε πάντως να διαψεύσει το σχετικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild που πρώτη ανέβασε την είδηση περί κατάρρευσης της Μέρκελ επισημαίνοντας ότι η Γερμανίδα καγκελάριος δεν λιποθύμησε και χαίρει άκρας υγείας. «Δεν κατέρρευσε η Μέρκελ αλλά η... καρέκλα της», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της καγκελαρίας.

Το Σάββατο το απόγευμα, η «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας φόρεσε τα καλά της, μία θαλασσί τουαλέτα, και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της , επισκέφθηκαν την όπερα του Ρίχαρντ Βάγκνερ για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του έργου «Τριστάνος και Ιζόλδη».

Στο πρώτο διάλειμμα του έργου, η Μέρκελ και ο σύζυγός της απόλαυσαν ένα δροσιστικό ποτό στο εστιατόριο Steigenberger Festspielrestaurant, το οποίο απέχει μόλις είκοσι μέτρα από το κτίριο της Όπερας. Κατά την άφιξη της Μέρκελ, εντός του εστιατορίου με τα λευκά τραπέζια και τις λευκές καρέκλες, υπήρχαν 200 πελάτες.  

Η Μέρκελ κάθισε σ΄ένα τραπέζι έχοντας δίπλα της τον πρόεδρο της Bunsestag, Νόρμπερτ Λαμέρτ και την υπουργό Πολιτισμού της Γερμανίας, Μόνικα Γκρίντερς και, ξαφνικά, εκεί που μιλούσε, σπάει η καρέκλα της και πέφτει στο πάτωμα.

Τότε σήμανε συναγερμός με τους σωματοφύλακες της Γερμανίδας καγκελαρίου να σπεύδουν έντρομοι να την βοηθήσουν. Η λευκή καρέκλα έσπασε σε αρκετά κομμάτια και η Μέρκελ μέχρι να σηκωθεί και να καθίσει σε άλλη πιο γερή καρέκλα, τα μάτια όλων ήταν στραμμένα επάνω της.

Η διεύθυνση του εστιατορίου έσπευσε να απολογηθεί για την προβληματική καρέκλα. Δύο λεπτά μετά το σπάσιμο της καρέκλας, όλα ήταν όπως πριν.

Η Μέρκελ έπινε το ποτό της και συνέχισε να μιλά σαν μην συνέβη τίποτα. Στη συνέχεια αποχώρησε από το εστιατόριο και επέστρεψε στην όπερα για να παρακολουθήσει τη συνέχεια του έργου... 

http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet