Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα δίκτυα της Ε.Ε και των λοιπών διεθνών Μέσων αποτελούν οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα...

Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» με άρθρο του στην πρώτη του σελίδα αναφέρεται σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα κάνοντας λόγο πως μερικές ώρες μετά την εκταμίευση της πρώτης δόσης από τον ESM στην Ελλάδα, η κυβέρνηση προσπαθεί αν επιλύσει τα εσωκομματικά της προβλήματα με πρόωρες εκλογές.

Στο ίδιο πλαίσιο και η έγκριτη γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» η οποία επικαλείται αποκλειστικές πληροφοριοδότριες από την κυβέρνηση , υποστηρίζοντας πως οι εκλογές έχουν «κλειδώσει» για τις 20 του Σεπτεμβρίου, κάνοντας λόγο για ένα παρατεταμένο διάστημα πολιτική αβεβαιότητας.

Πρώτη είδηση και στα μεγαλύτερα βρετανικά δίκτυα οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, με την εφημερίδα Guardian να φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για τις ραγδαίες εξελίξεις από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Τσίπρας προσπάθει να προλάβει τις όποιες αντιδράσεις από την εσωκομματική του αντιπολίτευση, ελπίζοντας να λάβει μέχρι την πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος, το φθινόπωρο, μία συγκεκριμένη αναφορά για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους 

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet