Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΥΗΔΙΑ:ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

Τα μέλη ενός συλλόγου… γενειοφόρων που είχαν συγκεντρωθεί στη σουηδική ύπαιθρο για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης έχοντας μαζί τους μια σημαία με δύο λευκές σπάθες σταυρωμένες σε μαύρο φόντο, θεωρήθηκαν λανθασμένα μαχητές…
της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Ο Αντρέας Φράνσον, ένας 30χρονος άνδρας που εργάζεται στον τομέα της διαφήμισης, πόζαρε το Σάββατο μαζί με τους γενειοφόρους συντρόφους του μπροστά στα χαλάσματα του κάστρου Brahehus, στο νότιο τμήμα της χώρας, όταν εμφανίστηκαν ξαφνικά δύο αστυνομικοί.
«Μας είπαν ότι ένας οδηγός αυτοκινήτου νόμισε ότι παρακολουθούσε μια συνάθροιση των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους», εξήγησε ο ίδιος.
Αφού συνειδητοποίησαν το σφάλμα τους, οι δύο αστυνομικοί «γέλασαν με την καρδιά τους» με τους γενειοφόρους και επιβιβάστηκαν στο περιπολικό «με το χαμόγελο στα χείλη» τους, σύμφωνα με τον Αντρέας Φράνσον, ο οποίος αναγνώρισε από την πλευρά του ότι το λάβαρο του συλλόγου τους, που αριθμεί περίπου 60 μέλη στη Σουηδία, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με τη σημαία των τζιχαντιστών. «Ανήκουμε σε ένα σύλλογο που προέρχεται από μια οργάνωση που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ, τους επονομαζόμενους Bearded Villains, που μάχονται για την καταπολέμηση της αδικίας, της ομοφοβίας, του ρατσισμού και της καταστολής. Η σημαία των Bearded Villains υιοθετείται από κάθε σύλλογο σε ολόκληρο τον κόσμο και βγάζουμε φωτογραφίες με αυτή για να επιβεβαιώσουμε την αδελφική μας σχέση», υπογράμμισε ο ίδιος.
Στη Σουηδία οι Bearded Villains συμμετέχουν ιδίως σε εκστρατείες ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου.
«Επρόκειτο για ένα αστείο περιστατικό ωστόσο είναι κρίμα να συνδεόμαστε με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος όταν σκέφτεται κανείς τις ανθρωπιστικές μας δράσεις» είπε ο Φράνσον.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet