Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ

Το απόλυτο χάος
Κάποιοι είπαν ότι έσκασε η πρώτη βόμβα επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως να είναι έτσι αν εξαιρέσουμε την επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη αλλά και όλες τις άλλες «βόμβες» που σκάνε καθημερινά σ' αυτή τη χώρα με την πρώτη φορά Αριστερά.
Η χώρα θυμίζει ξέφραγο αμπέλι και απλά η πρωινή βόμβα επισφραγίζει το νέο κύκλο μπάχαλου σε όλα τα επίπεδα, πολλές φορές με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης.
Βεβαίως η εγχώρια τρομοκρατία στην Ελλάδα δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Είχαν κάπως ηρεμήσει τους τελευταίους 10 μήνες γιατί αισθάνθηκαν κάποια «ασφάλεια» με την κυβέρνηση της Αριστεράς, όπως φαίνεται ότι ο μήνας του μέλιτος τέλειωσε και οι τρομοκράτες είναι εδώ και δηλώνουν ότι μπορούν να βάλουν βόμβες όπου και όποτε γουστάρουν.
Δυστυχώς επέλεξαν τώρα να το κάνουν αυτό όταν βράζει όλη η Ευρώπη εξαιτίας των Τζιχαντιστών. Και μπορεί εμείς να ξέρουμε ότι δεν έχουν σχέση τα «εγγόνια» του Μαζιώτη με τους τρελαμένους του ISIS, οι ξένοι που είδαν σήμερα να σκάει η βόμβα στην Αθήνα γνωρίζουν ένα πράγμα: Ότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε αυτή ασφαλής, ότι μπορεί να γίνει Καμπούλ ανά πάσα στιγμή.
Ό,τι χειρότερο θα μπορούσε δηλαδή να συμβεί σε μια χώρα που περιμένει να δει καμιά επένδυση ή κανέναν τουρίστα παραπάνω. Αλλά το πλήρες ξεχαρβάλωμα του κράτους δεν περίμενε τη βόμβα για να επιβεβαιωθεί.
Ξέφραγο αμπέλι στα σύνορα με χιλιάδες πρόσφυγες να μην μπορούν να ελεγχθούν και με την Ελλάδα να στοχοποιείται από τη «φίλη» Γαλλία ως πύλη εισόδου Τζιχαντιστών.
Στην οικονομία το απόλυτο χάος με την κυβέρνηση να ικετεύει για λίγες ημέρες παράταση προκειμένου να μην πέσει για το Ασφαλιστικό. Και τους δανειστές να δίνουν αναβολή στα κρίσιμα θέματα βλέποντας τις εξελίξεις στη ΝΔ και φοβούμενοι ότι αν καταρρεύσει η κυβέρνηση θα έχουμε πολιτική αστάθεια. Που καταντήσαμε δηλαδή. Να στηρίζει η τρόικα τον Αλέξη για να μην πέσει και διαλυθεί η χώρα.
Βεβαίως το απόλυτο χάος επικρατεί και στη ΝΔ επιτείνοντας το αίσθημα αβεβαιότητας που επικρατεί σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Ήρθαν και οι τρομοκράτες να μας θυμίσουν ότι στη χώρα αυτή δεν θα ησυχάσουμε ποτέ.
Όμως, θα πρέπει να πάψουμε όλοι, και στην κυβέρνηση και κυρίως στη Συγγρού να ασχολούμαστε με τα προσωπικά μας. Στη γειτονιά μας συμβαίνουν δραματικά γεγονότα, η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τους Τούρκους μπορεί να σημάνει έναν πόλεμο «γιγάντων» και ολίγο... ημίτρελων. Η Ελλάδα σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαίρεται γιατί ο Πούτιν μπορεί να «σκίσει» τον Ερντογάν» όπως πιστεύουν κάποιοι. Όταν παίρνει φωτιά το οικόπεδο δίπλα στο σπίτι σου είναι σίγουρο ότι οι φλόγες θα κάψουν κι εσένα.
Δυστυχώς όλα αυτά συμβαίνουν ενώ έχουμε μια ανίκανη κυβέρνηση και μια αδύναμη αντιπολίτευση. Και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για όλους. 
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet