Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Τι είπε σε συνέντευξή του ο Πορτογάλος που προκάλεσε πολλές συζητήσεις; Γιατί τον αποθεώνουν οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" και γιατί τον κράζουν αυτοί του ΠΑΟΚ; 
Μπορεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να αγαπήθηκε όσοι λίγοι από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ωστόσο μία δήλωσή του σε ελληνική εφημερίδα για τον μισητό αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, αποδείχθηκε αρκετή για να αναγκάσει πολλούς οπαδούς του Δικεφάλου να τα... χώσουν στον Πορτογάλου άσο.
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στη "Real" για το σημερινό παιχνίδι των Ερυθρολεύκων με την Μπάγερν Μονάχου και ως γνώστης του γερμανικού πρωταθλήματος έδωσε ...συμβουλές στην ελληνική ομάδα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει στους Βαυαρούς.

Το γεγονός ότι ο διεθνής εξτρέμ αποφάσισε να "βοηθήσει" τον Ολυμπιακό δεν άρεσε καθόλου σε αρκετούς οπαδούς του Δικεφάλου που φρόντισαν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους με διάφορα σχόλια στα social media.

Αντιθέτως, οι φίλαθλοι των πρωταθλητών είδαν με ...καλό μάτι την τοποθέτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ κάποιοι εξ αυτών τον καλούσαν να πάρει μεταγραφή στην ομάδα τους!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος στη "Real News":
"Δε χωράει συζήτηση ότι η Μπάγερν είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα πλήρες σύνολο, με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες του τις γραμμές. Εδώ στη Γερμανία συνηθίζουμε να λέμε πως ο Λεβαντόφσκι είναι on fire, δηλαδή καυτός, αλλά δεν είναι μόνο εκείνος που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Η ομάδα αυτή αναπτύσσεται γρήγορα και με ομαδικό πνεύμα, ενώ οι πλάγιοί της είναι κίνδυνος-θάνατος και θέλουν μεγάλη προσοχή.

Νομίζω πως αν ο Ολυμπιακός κλειστεί πίσω περιμένοντας τους Γερμανούς, θα είναι θέμα χρόνου να δεχτεί γκολ. Το καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, είναι να κάνει το παιχνίδι του με θάρρος, χωρίς άγχος και φόβο.

Από εκεί και μετά, να τους χτυπήσει στην κόντρα για ό,τι καλύτερο. Αν πάντως θα έπρεπε να διαλέξει ένα παιχνίδι για την πρόκριση, αυτό είναι με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, όπου πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει και να περάσει στους 16 της διοργάνωσης
".

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet