Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ....ΡΩΣΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

Ξεκίνησε η Ρωσία χερσαίες επιχειρήσεις στη Συρία; Ρωσικά τανκς στο Χαλέπι! (φωτο)
Δύο φωτογραφίες με ρωσικά άρματα μάχης Τ-90 έξω από το Χαλέπι αναρτήθηκαν σε λογαριασμούς δημοσιογράφων στο Twitter που στηρίζουν την κυβέρνηση της Δαμασκού.

Σύμφωνα με αυτούς, οι φωτογραφίες είναι απόδειξη ότι ξεκίνησαν ρωσικές χερσαίες επιθέσεις ενάντια στους τζιχαντιστές.
Εάν μιλάμε για την πόλη του Χαλεπιού και εάν φυσικά οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην είδηση που μεταδίδεται, αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία θα χτυπήσει την Αλ Κάιντα, τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) και τις υπόλοιπες υποστηριζόμενες από την Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία «μετριοπαθείς» συμμορίες.
Εάν η φωτογραφία είναι από το ανατολικό Μέτωπο της επαρχίας του Χαλεπιού, τότε οι χερσαίες ρωσικές δυνάμεις θα χτυπήσουν το Ισλαμικό Κράτος.
Βεβαίως η αίσθηση που έχουμε, από τις 30 Σεπτεμβρίου που ξεκίνησαν οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, είναι ότι ο Πούτιν τους βλέπει όλους το ίδιο τζιχαντιστές και σκοπεύει να τους ισοπεδώσει ανεξάρτητα βαθμού «μετριοπάθειας».
Σε κάθε περίπτωση εάν η Ρωσία μπαίνει με τανκς Τ-90 στις χερσαίες πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία, σημαίνει ότι το παιχνίδι «χοντραίνει» ακόμα περισσότερο και ότι ο Πούτιν δεν «καταλαβαίνει» από τις απειλές του Ερντογάν.
russia_tank_aleppo1
russia_tank_aleppo2
russia_tank_aleppo3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet