Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgR8ywjPXsI7zfq_b_7BvQ5nfiAO7Dk-110Ld4dNJd7swN9GCcRaMJSrR7ZD6WEbvh5-PAjtFz0fLuDL0BqfQ3J4osJvykdQ24jeEvfOngZH9tPVppzO88R2pU-noWg1mCYImyLPtkyco/s320/5.jpg
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΥΕπιβεβαίωση για επικείμενη επίθεση με χημικά από τους τζιχαντιστές στο γαλλικό… νερό καθώς αυξημένα μέτρα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις ύδρευσης στο Παρίσι υιοθέτησε η γαλλική κυβέρνηση.
Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί επίθεση με χημικά ή βιολογικά όπλα.
Η απόφαση για τα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας έρχεται μετά από αναφορές για μία ανησυχητικά ανεξήγητη κλοπή προστατευτικών στολών για χημικά και βιολογικά υλικά, από μεγάλο νοσοκομείο στο Παρίσι.
Πριν από λίγο στο Βέλγιο βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες χημικών και εκρηκτικών στο Μόλενμπεκ, που θεωρείται σίγουρο ότι θα χρησιμοποιούνταν σε μαζική τρομοκρατική επίθεση.
Υπαρκτή χαρακτήρισε ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ την «απειλή διάπραξης επιθέσεων από πρόσωπα με την χρήση όπλων και εκρηκτικών υλών σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας», δικαιολογώντας με αυτόν τον τρόπο την αύξηση του επιπέδου συναγερμού- στο επίπεδο 4- σε όλη την περιοχή των Βρυξελλών, το αεροδρόμιο των Βρυξελλών όπως και το Βιλβόρντε, κοινότητα στη Φλάνδρα.
Ο Βέλγος πρωθυπουργός συγκάλεσε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας.
«Διαθέτουμε επαρκή στοιχεία για να εκτιμήσουμε ότι η απειλή είναι συγκεκριμένη και επικείμενη» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ντιντιέ Ρεντέρς προσερχόμενος στη σύσκεψη.
Δύο εμπορικά κέντρα εκκενώθηκαν στο κέντρο των Βρυξελλών. Το ένα βρίσκεται ανατολικά των Βρυξελλών και δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο η αστυνομία απομάκρυνε με τη διαδικασία του επείγοντος τους πολίτες που βρίσκονταν σε αυτά.
Η Eau de Paris, η κρατική επιχείρηση ύδρευσης του Παρισιού απαγόρευσε την πρόσβαση σε έξι σημαντικά σημεία, εξαιρώντας μόνο το απαραίτητο προσωπικό για την ομαλή λειτουργία υδροδότησης της πόλης του Φωτός.
Πρόκειται για 8 άνδρες που έχουν διαπιστευθεί από το γαλλικό υπουργείο Αμυνας και βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Υπό φύλαξη όμως βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης νερού. Ανιχνευτές έχουν τοποθετηθεί παντού ενώ αυξήθηκε η ποσότητα χλωρίου που προστίθεται στο νερό, σε πέντε σημεία.
Το κατά πόσο αυτό είναι υγιές για το κοινό είνια συζητήσιμο, αλλά το χλώριο αποτελεί δείκτη μόλυνσης του νερού, καθώς όταν πέφτουν τα επίπεδά του, τότε σημαίνει ότι κάποιος έχει ρίξει μέσα… τοξίνες!
Δέκα προστατευτικές στολές, που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση επαφής με εξαιρετικά μολυσματικούς ιούς, όπως ο Εμπολα, ή για περιβάλλοντα που έχουν μολυνθεί εκτενώς από χημικά και βιολογικά προϊόντα, εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο Necker του Παρισιού. Μαζι με αυτές χάθηκαν περίπου σε τριπλάσια προστατευτικές μπότες, γάντια και αντιβακτηριακές μάσκες.
Η απώλεια των υλικών έγινε αντιληπτή την Τετάρτη, σύμφωνα με το νοσοκομείο.
Νοσοκομεία σε όλη τη Γαλλία έχουν εφοδιαστεί με το πιο ισχυρό αντίδοτο για σαρίν και άλλα χημικά αέρια, για πρώτη φορά.
Οι γαλλικές αρχές εσπευσμένα με διάταγμα ενέκριναν τη χρήση διαλύματος θειϊκής ατροπίνης για ένεση 40 mg/20 ml νευροτοξικού οργανοφωσφορικού αντίδοτου καθώς γνώριζαν ότι οι ισλαμιστές του ISIS έχουν χημικά όπλα, ενώ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι και πριν μερικές ημέρες στο Αννόβερο προσπάθησαν να πυροδοτήσουν μια τέτοια χημική βόμβα.
Εντύπωση και ερωτηματικά είχε προκαλέσει η τότε δήλωση του Γερμανού υπουργού εσωτερικών ότι «δεν μπορεί να αποκαλύψει τι βρέθηκε καθώς θα ανησυχούσε ολόκληρη η πόλη»!
Το γεγονός πως το ISIS κατέχει και έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα σε Συρία και Βόρειο Ιράκ είναι κοινό μυστικό. Η Ρωσία το γνωρίζει καθώς είχε στείλει 1.000 μάσκες αερίων στην Συρία ενώ και ο ίδιος ο Β.Πούτιν έχει δώσει εντολή να αυξηθεί και να αποθηκευτεί προστατευτικός εξοπλισμός καθώς υπάρχουν φόβοι χημικού τρομοκρατικού χτυπήματος.
Mε διάταγμα της 14ης Νοεμβρίου 2015 οι γαλλικές αρχές ενέκριναν τη χρήση θειϊκής ατροπίνης για ένεση 40 mg/20 ml νευροτοξικού οργανοφωσφορικού αντιδότου! Προφανώς θεώρησαν ότι υπάρχει μεγάλο ρίσκο έκθεσης σε χημική επίθεση και υπάρχει ανάγκη αναθεώρησης των μέτρων ασφαλείας.
Οπως ανέφερε άλλωστε ο Μανουέλ Βαλς η χώρα δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα όταν πρόκειται για τρομοκράτες, όπως και την χρήση βιολογικών και χημικών όπλων.
Ήδη εδώ και πολλούς μήνες υπάρχουν στοιχεία για την δημιουργία τομέα στον ISIS αφοσιωμένο στην έρευνα και τα πειράματα, με βοήθεια από επιστήμονες από το Ιράκ, τη Συρία και άλλες χώρες, oι οποίοι χρησιμοποιούν την μόρφωσή τους προς ώφελος του ισλαμιστικού σκοπού για την μετατροπή του πλανήτη σε Παγκόσμιο Χαλιφάτο.

pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet