Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

nikos-filis
Πολλές φορές κάποια πράγματα στην πολιτική γίνονται για να μη μας ξαφνιάσουν ευχάριστα, αλλά και να μας αποπροσανατολίσουν…
Να μας αποπροσανατολίσουν από τα τρέχοντα φλέγοντα θέματα της καθημερινότητας και να τα αφαιρέσουν από το κάδρο της ενημέρωση!
Το ρόλο αυτό τον «παίζουν» συγκριμένα πρόσωπα, που τους θεωρούμε τους «κακούς» ενός συστήματος που τελικά έχει μόνο …κακούς.
Αυτή τη φορά το ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης.
Ένας άνθρωπος αμφιβόλου μορφώσεως, αλλά πιστός κομματικά.
Από την εποχή που ήταν στο Ρήγα, στο ΚΚΕ Εσωτερικού και τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα.
Πάντα κομματικοδίαιτος (τώρα κρατικοδίαιτος)…
Για να καταλάβετε τι εννοώ, θα σας πω δυο παραδείγματα.
Θυμηθείτε πιο ήταν το φλέγον θέμα στην παιδεία όταν ανέλαβε… Τα κενά! Σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς, σχολεία κλειστά. Θυμίσατε τι έκανε ο Φίλης; Έριξε την ανόητη ρουκέτα με τα θρησκευτικά. Για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να στρέψει (τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ) προς τα εκεί… Και αν θυμάστε, τα κατάφερε τότε!
Τώρα που είναι να μπει το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο με τα προαπαιτούμενα, που θα γδάρουν οικονομικά τους Έλληνες, ο κ. Φίλης (με τη βοήθεια Χατζηνικολάου) θυμήθηκε τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Για μια βδομάδα και βάλε τα ΜΜΕ θα ασχολούνται μ΄ αυτό…
Αλήθεια, πιστεύετε ότι οι ιστορία θα ασχοληθεί ποτέ με τις απόψεις του Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων;
Και βέβαια δεν θα ασχοληθεί…
Αλλά τώρα ασχολείται μ’ αυτό όλο το σύστημα, αφήνοντας στο περιθώριο τους νόμους που περνούν απ΄ τη Βουλή και που πραγματικά θα αφανίσουν τους Έλληνες.
Τα μέτρα λοιπόν και για να συνοψίσω, θα περάσουν άνετα κι ατάραχα, οι φόροι θα μας πνίξουν κι εμείς θα ασχολούμαστε με το (καλοθρεμμένο) «παιδί» του συστήματος!

Του Ζαχαρία Καψαλάκη*
* Ο Ζαχαρίας Καψαλάκης είναι δάσκαλος και διδάκτορας Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
πηγή: e-mesara.gr
Υ.Γ Το κακό ανεθρεμένο όμως παιδί σβίνει όμως και την ιστορία παραποιώντας τα γεγονότα με μόνο θυγμένο το Ελληνικό έθνος. Ο δούρειος ίππος της παραπλάνησης κάνει συγχρόνως το έργο και των εχθρών της πατρίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet