Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΧΩΡΑ''...

Σε μια αρκετά σπάνια κίνηση προέβη η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας ...
στην Αθήνα με αφορμή το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt», το οποίο επικαλούμενο εσωτερική αναφορά χαρακτήριζε την Ελλάδα «πρακτικά ακυβέρνητη». Το δημοσίευμα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου ώθησε τη γερμανική Πρεσβεία να εκδώσει δελτίο τύπου, υπογραμμίζοντας πως τόσο η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση όσο και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα παγίως δεν σχολιάζουν δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία αφορούν υποθετική εσωτερική αλληλογραφία.

Το δελτίο τύπου αναφέρεται στην πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ στην Αθήνα, ο οποίος επαίνεσε όλους τους συνομιλητές του και ειδικότερα τον Πρωθυπουργό, για τις επιδόσεις της ελληνικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των δύσκολων προκλήσεων, ενώπιον των οποίων βρίσκεται η Ελλάδα. Αντιμετώπιση στην οποία συνδράμει σε μεγάλο βαθμό και η Γερμανία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου «Σε αυτό το πνεύμα η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία συνεργάζονται στενά και εμπιστευτικά με όλες τις ελληνικές αρχές.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα:

«Αναφορικά με πρόσφατα γερμανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα, η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα αναφέρει τα ακόλουθα:

Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα παγίως δεν σχολιάζουν δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία αφορούν υποθετική εσωτερική αλληλογραφία.

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός κ. Στάινμαϊερ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα επαίνεσε όλους τους συνομιλητές του και ειδικότερα τον Πρωθυπουργό, για τις επιδόσεις της ελληνικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των δύσκολων προκλήσεων, ενώπιον των οποίων βρίσκεται η Ελλάδα. Αντιμετώπιση στην οποία συνδράμει σε μεγάλο βαθμό και η Γερμανία.

Σε αυτό το πνεύμα η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία συνεργάζονται στενά και εμπιστευτικά με όλες τις ελληνικές αρχές».

http://www.fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet