Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΚΙΜ ΜΙΛΑΕΙ...ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

Σάλος έχει ξεσπάσει τα βοπρειοκορεάτικα μέσα ενημέρωσης για τη συμπεριφορά των στρατιωτών που παρακολουθούσαν την ομιλία του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας.
Δυστυχώς γι' αυτούς, δεν είχαν τον απαραίτητο ενθουσιασμό (Pics) news247 Δεκέμβριος 08 2015 13:24 Στρατιώτες παρακολούθησαν την ομιλία του ηγέτη Κιμ Γιόνγκ Ουν, ωστόσο αυτή τη φορά δεν έδειξαν να κρέμονται από τα χείλη του, όπως συμβαίνει συνήθως και να κρατούν σημειώσεις, αλλά να βαριούνται και να ανυπομονούν για το τέλος της. 

Οι φωτογραφίες από την ομιλία του Κιμ έκαναν για μια ακόμη φορά το γύρο του κόσμου με τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για ασέβεια, καθώς η πλειοψηφία δεν κρατούσε σημειώσεις από τα "σοφά λόγια" του, ενώ πολλοί εκ των παρευρισκόμενων έδειχναν νυσταγμένοι. Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, που κάλυπτε την ομιλία του του Κιμ Γιόνγκ Ούν στα πλαίσια του 4ου συνεδρίου για τον στρατό της χώρας. Την ίδια στιγμή, οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πως η Βόρειος Κορέα έχει προχωρήσει στην εκσκαφή ενός υπόγειου τούνελ, προκειμένου να προχωρήσει σε νέες πυρηνικές δοκιμές. Το τούνελ εκτείνεται κοντά στην περιοχή Pungye-ri, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πότε και υπό ποιες συνθήκες θα γίνουν οι συγκεκριμένες δοκιμές. (Πηγή: Dailymail)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet