Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ.....ΒΙΑΣΜΟΥΣ

Γνωμοδότηση που περιγράφει λεπτομερώς πώς και πότε οι μαχητές του μπορούν να βιάζουν γυναίκες που κρατούνται ως σκλάβες του έρωτα εξέδωσε το Ισλαμικό Κράτος, κάνοντας λόγο για «μία από τις αναπόφευκτες συνέπειες του τζιχάντ».

Το έγγραφο αποκάλυψε το Reuters μετά την ανακάλυψη και κατάσχεση μεγάλου όγκου εγγράφων από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ στη Συρία.
Είναι ένας από τους «κανόνες» που έχει βγάλει το Ισλαμικό Κράτος για να ενισχύσει τη δική του ερμηνεία του ισλαμικού νόμου.
Στο «φετφά» περιγράφονται 15 κανόνες που περιγράφουν λεπτομερώς την απαγόρευση της συνουσίας όταν η «σκλάβα» έχει περίοδο ή εγκυμονεί αλλά και απαγορεύουν τον εξαναγκασμό σε άμβλωση.
Κάποιοι από τους κανόνες ξεκαθαρίζουν τι γίνεται με τον βιασμό μελών της ίδιας οικογένειας: «αν ο ιδιοκτήτης μιας αιχμάλωτης, η οποία έχει κόρη κατάλληλη για συνουσία, έχει ερωτικές επαφές με την τελευταία, δεν του επιτρέπεται να έχει επαφές και με τη μητέρα η οποία θα είναι για πάντα εκτός ορίων γι’ αυτόν».
Οι «ιδιοκτήτες» απαγορεύεται να βιάζουν δύο αδελφές ταυτόχρονα ενώ αν προκύψει εγκυμοσύνη, ο «ιδιοκτήτης» θα πρέπει να φροντίσει για τη συντήρηση της αιχμάλωτης και μετά τον θάνατό του.
Οι μαχητές δεν επιτρέπεται να πουλούν σκλάβους σε ανθρώπους που ξέρουν πως θα τους κακομεταχειριστούν, τονίζει το έγγραφο και προσθέτει: «Ο ιδιοκτήτης γυναίκας αιχμάλωτης θα πρέπει να της φέρεται με συμπόνοια, να είναι ευγενής, να μην την ταπεινώνει και να μην της αναθέτει δουλειά που δεν μπορεί να κάνει».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet