Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ 500.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

R
Με θέα θάλασσα θα φιλοξενήσουμε τα εκατομμύρια μεταναστών-προσφύγων-λαθρομεταναστών που αναμένεται να εισέλθουν στη χώρα τους επόμενους μήνες!

Ερωτηματικά προκαλεί το σχέδιο για την κατασκευή μεγάλου καταυλισμού- πόλης στην παραλιακή ζώνη Καλλιθέας-Μοσχάτου ανάμεσα στο ΣΕΦ και το Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο. 
Οι πληροφορίες μιλούν για τη δημιουργία μιας πόλης-γκέτο για 8-10.000 μετανάστες που μελετά να κατασκευάσει η κυβέρνηση στην πλέον εγκαταλειμμένη πλευρά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τον κενό χώρο κάτω από την παραλιακή λεωφόρο ανάμεσα στο ΣΕΦ και το στάδιο του Τάε Κβον Ντο.


http://iwowapp.weebly.com/

Πρόκειται για ένα “φιλέτο” μήκους σχεδόν 2 χλμ που δημιουργήθηκε από μπαζώματα στη δεκαετία του ΄70 και έπειτα από πολλές περιπέτειες , φιλοξενεί σήμερα κάποιες παρατημένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις, σωρευμένα απορρίματα και ενίοτε περαστικές οικογένειες Ρομά.
Τα χρόνια και τα σχέδια για την αξιοποίηση της έκτασης πέρασαν και χάθηκαν στον αέρα μέχρι που ήρθαν τα μνημόνια και ξεχάστηκαν.

 

Προφανώς δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα στελέχη της κυβέρνησης που επιμένουν να εξετάζουν το σενάριο αυτό και υποστηρίζουν ότι δεν θα δημιουργηθεί σοβαρή όχληση για τους κατοίκους των δήμων Πειραιά, Μοσχάτου-Ταύρου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου που συνορεύουν με την έκταση διότι ο οικισμός θα είναι οργανωμένος. Η αλήθεια είναι ότι θα δημιουργηθεί ένα γκέτο μεταναστών ενώ θα υπάρξει κατακόρυφη άνοδος της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή.
http://24wro.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet