Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα όσα συμβαίνουν στην κυβέρνηση θα πει «χάθηκε η μπάλα». Είναι εκτός τόπου και χρόνου οι άνθρωποι, σε μια χρονική στιγμή μάλιστα που η χώρα έχει ανάγκη από ηγέτες, η πατρίδα χρειάζεται καλούς και ψύχραιμους τιμονιέρηδες.

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα είναι μισό βήμα από το διπλό Grexit εμείς ασχολούμαστε με απίθανα πράγματα. Ο Μπαλαούρας αποθεώνει τους τρομοκράτες και μετά τα βάζει με τα... media της διαπλοκής στα οποία έκανε ο ίδιος τις δηλώσεις. Απαγορέψτε ρε παιδιά στο... μπαλαούρο να μιλάει, σας εκθέτει.
Ο Νίκος Παππάς, ο εθνικός μας καναλάρχης κάνει τη Βουλή ρινγκ με την τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο ίδιος που έχει κλείσει όλες τις «βρόμικες» συμφωνίες για να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα που ζώνουν τα φίδια, κρατά για τον εαυτό του το ρόλο του «πλασιέ» αδειών. Πόσες άδειες θέλετε; Τόσες, ελάτε να τα πούμε, να τα βρούμε, να τα συμφωνήσουμε. Κάπως έτσι θα είναι η συζήτηση που θα διεξάγεται με τον υπαρχηγό του Τσίπρα να αναλαμβάνει μια πολύ ύποπτη δουλειά που κάποτε θα πρέπει να μάθουμε.
Και ύστερα του φταίνε που οι βουλευτές καταγγέλλουν το χουντικό κοινοβούλιο και τις πρακτικές της Βορείου Κορέας.
Στο κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ προστίθενται νέα επεισόδια. Ξηλώνουν το δ.σ. της Επιτροπής Ανταγωνισμού για να διώξουν τον άνδρα της βουλευτού της ΝΔ, Νίκης Κεραμέως και δεν ντρέπονται να βγάζουν τέτοια διάταξη δια χειρός Σταθάκη. Ο υπουργός που είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη να είναι και τόσο επιπόλαιος;
Ο Νίκος Φίλης ανακοινώνει ότι αντικαθιστά όλους τους διευθυντές εκπαίδευσης σε μια δήθεν αξιοκρατική διαδικασία. Για ποια αξιοκρατία μιλάνε όταν έχουν διορίσει όλο τους το σόι; Όταν η πρώην εταιρεία του Φλαμπουράρη παίρνει έργα από την ΕΥΔΑΠ; Όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κάποτε μιλούσαν για επαναστάσεις και σοσιαλισμό έχουν δύο και τρία γραφεία τύπου.
Είναι πράγματι τραγικά τα όσα συμβαίνουν γιατί είναι όλα φθηνά και λίγα μπροστά στα πραγματικά στοιχήματα για την Ελλάδα. Άφησαν π.χ. τον Μουζάλα να βγάλει το φίδι από την τρύπα στο προσφυγικό. Τον έχουν ξεσκίσει μέσα κι έξω και δεν βγαίνει κανένας κορυφαίος υπουργός να τον στηρίξει ή γενικότερα να στηρίξει την κυβερνητική πολιτική. Μα εκείνος ο ακομβίωτος στρατηγός που βρίσκεται; Γιατί δε δίνει τα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα να μπουν οι μετανάστες; Κρύβεται όπως και όλοι οι άλλοι. Το ίδιο κάνουν και με το ασφαλιστικό. Άφησαν τον Κατρούγκαλο να τα βάλει με τους μισθωτούς και τον Αποστόλου να βρει λύσεις με τους αγρότες.
Μα ο Παππάς που είναι; Ασχολείται με τις άδειες των καναλιών; Ο Δραγασάκης που βρίσκεται; Αγνοείται; Να βάλουμε silver alert μη τυχόν και έχει χαθεί. Να τον ψάξει η Νικολούλη.
Ο μπάρμπα Αλέκος Φλαμπουράρης γιατί έχει κρυφτεί και δε βγαίνει με τον φραπέ του να στηρίξει την πολιτική τους; Ο Σταθάκης έχει... κουραστεί να φέρνει επενδύσεις και ο Σκουρλέτης να τις διώχνει; Ο Δρίτσας «πνίγηκε» στο λιμάνι της αγωνίας και δεν εμφανίζεται πουθενά;
Μα που είναι βρε παιδιά ο Κοτζιάς, ο Σπίρτζης, ο Κουρουμπλής, ο Βερναρδάκης; Γιατί δε βγαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης κι άφησαν τα «θύματα», τις «Ιφιγένειες» να την πληρώσουν με την πρώτη στραβή;
Τα διαλυτικά αυτά φαινόμενα δείχνουν ότι στην κυβέρνηση της αριστεράς και των ψεκασμένων κάνουν απλή διαχείριση των προβλημάτων, ασχολούνται με τα χαμηλής έντασης θέματα, όπως ο γάμος των gay, ο Σάββας Ξηρός και άλλες τέτοιες ανοησίες. Και δεν βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει τώρα που όλα μοιάζουν με τη φωτιά. Είναι δείγμα της αποσύνθεσης που σιγά – σιγά θα οδηγήσει στην κατάρρευσή τους. 
http://www.antinews.gr