Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ....

110
Υπάρχουν ήδη πολλά άρθρα που μιλούν για τους επωνυμους ελληνες που σιγά σιγά φεύγουν από την Ελλάδα !

Υπάρχει η παλαιά είδηση με το κις που ενημέρωνε τους Εβραίους να απομακρυνθούν μετά τις 15 Δεκέμβρη από την Ελλάδα και την Αθήνα !
Σήμερα μιλώντας με μια φίλη μαθαίνω ότι οι Εβραίοι πια δεν συχνάζουν όσο σύχναζαν στις λέσχες τους και στα μέρη που συναντιοντουσαν συχνά για να γιορτάζουν της γιορτές τους !
Εκεί που δηλαδή είχαν μια γιορτουλα και εδώ και χρόνια βρισκόντουσαν 150-200 άτομα σήμερα από ότι μου λέει η φίλη με το ζόρι να εμφανιστούν 15-20 !

http://iwowapp.weebly.com/

Από ότι φαίνεται οι Εβραίοι μαζεύονται … και παλιά είχαν παρατηρηθεί κινήσεις τους πριν ξεκινήσουν γεγονότα μέσα στην ιστορία !!
Άλλο σημάδι είναι ότι πλέον το συλλογικό ασυνείδητο αποδέχθηκε αμάσητη την πληροφορία ενός επικείμενου 3 παγκόσμιου Πολέμου…ΔΥΣΤΥΧΏΣ!!
Το λέω έτσι γιατί για χρόνια προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε για της οργανωμένες προσπάθειες το κοπάδι να αποδεχθεί ένα μέλλον με έναν παγκόσμιο πόλεμο ..και αντι να αφυπνίσουμε στο ποιος είναι ο εχθρός πως κινειτε τι σκοπούς εχει …τελικά η μάζα ως γνωστό πήρε την πληροφορία της υπεροντοτητας και την κατάπιε αμάσητη!!
Εξέλιξη …ΜΗΔΕΝ !!
Άσχημα σημαδάκια ..προετοιμασίας και αποδοχής ..της συγκομιδής μας !
Συνεχίστε στο δρόμο που χάραξαν εδώ και αιώνες όλα τα υπόλοιπα πρόβατα που θυσιάστηκαν … για ψεύτικες ιδεολογίες και με λαθος πεποιθήσεις !!
Η μοναξιά είναι ο καλύτερος φίλος όποιου αγαπά την αλήθεια …!
Stranger..
http://katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet