Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

arabia
Η Σαουδική Αραβία στέλνει στρατεύματα και αεροσκάφη σε στρατιωτική βάση στην Τουρκία.
Με τις νέες ενισχύσεις στην Τουρκία μπαίνουμε σε μια νέα φάση του πολέμου στην Συρία. Η Σαουδική Αραβία αναφέρει ότι τα αεροσκάφη της είναι μόνο για την στρατιωτική επέμβαση εναντίον της τρομοκρατίας στη Συρία.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με μια σημερινή είδηση ​​επιβεβαίωσε στα πρακτορεία ειδήσεων και την εφημερίδα The Independent την άφιξη των αεροσκαφών.

http://ecorevenue.com/?id=b1f4d61393fc96

Νωρίτερα, η Σαουδική Αραβία είχε προτείνει να στείλει χερσαίες δυνάμεις στη Συρία για να σταματήσει την προέλαση του IS. Τα στρατεύματα και τα αεροπλάνα θα σταλούν στη βάση του Ιντσιρλίκ που είναι κοντά στα συριακά σύνορα. Εκεί σταθμεύουν και οι μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.
Δεν είναι σαφές πόσοι Σαουδάραβες στρατιώτες και πόσα F-15 θα σταθμεύουν στην Τουρκία. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα πρώτα αεροσκάφη έφθασαν σήμερα το πρωί.
ΚΟΡΑΞ… η επόμενη φάση του μεγάλου πολέμου έγινε πραγματικότητα…μιλάνε για ειρήνη αλλά κάνουν πόλεμο…αναφέρονται στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας αλλά οι ίδιοι είναι οι τρομοκράτες…επαναλαμβάνουν οτι οι ίδιοι θα φέρουν την λύση του πολέμου στην Συρία αλλά είναι η αιτία του προβλήματος.
http://katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet