Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
Από του... χάρου τα δόντια γλίτωσε και αυτή τη φορά ο Ρώσος Ι. Σαββίδης. Μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ παραλίγο να τον λιντσάρουν και τον αποδοκίμασαν άγρια... Εκατοντάδες οπαδοί...
του δικέφαλου του Βορρά, μετά το γκολ του Ηρακλή (73’) αλλά και μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ματς, έβαλαν στο «στόχαστρό» τους τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τον οποίο θεωρούν επίσης υπεύθυνο για το γεγονός πως η ομάδα έμεινε για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη.
Και το δούλεμα που ρίχνει ο Σαββίδης στους ΠΑΟΚκτσήδες έχει τα όριά του. Ξεπεράστηκαν όπως φαίνεται και αυτά, αφού ο Ρώσος τους εμπαίζει κανονικά. Οπαδοί του ΠΑΟΚ εξαγριωμένοι από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα προσπάθησαν να πλησιάσουν τους ποδοσφαιριστές και τον ιδιοκήτη της ομάδας που πήγαν κατευθείαν στα αποδυτήρια.

 
Εκεί με την βοήθεια της Αστυνομίας και των ανθρώπων ασφαλείας έμειναν μακριά, όμως στη συνέχεια προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια για να βρουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον Ι. Σαββίδη!
Να σημειώσουμε πως και νωρίτερα, στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης οι φίλοι του δικέφαλου έβριζαν εν χορώ τον Ιβάν Σαββίδη. Φαίνεται ότι δεν τρώνε το κουτόχορτο που του ταίζει ο Ρώσος... 

http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet