Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

¨Ο ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!
Ο στρατηγός Wesley Clark αποκάλυψε ο ίδιος το μυστικό σχέδιο των ΗΠΑ να εισβάλουν μαζί με τις δυνάμεις του Ισλαμικού κράτους σε 7 χώρες στη Μέση Ανατολή, θεωρώντας πως πρόκειται για το πιο δολοφονικό στρατιωτικό έγκλημα στην ιστορία των ΗΠΑ. Οι αξιωματικοί έχουν υποχρέωση να συλλάβουν τον Ομπάμα και να δικαστεί για προδοσία και εγκλήματα πολέμουΠαρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο μπορεί κανείς να συλλάβει πραγματικά το βάθος και το εύρος της γενοκτονίας και των εγκλημάτων πολέμου που διαπράχθηκαν σκόπιμα από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ, και των αντιπροσώπων της μαζί με ξένους πράκτορες.

Σε περίπτωση μη διενέργειας ενός συντονισμένου ειρηνικού στρατιωτικού πραξικοπήματος, τότε μία μόνο άλλη εναλλακτική λύση υπάρχει για τον Αμερικανικό λαό.

"Όταν 5.000.000 Oathkeepers και ένοπλοι πολιτοφύλακες περικυκλώσουν μια μέρα το Καπιτώλιο και εξαναγκάσουν το Κογκρέσο να εγκαταστήσει μια προσωρινή κυβέρνηση, θα αλλάξουν όλα στο λεπτό στον τόπο και ο Λευκός Οίκος θα απαλλαγεί από εκείνους που τον υπεξαίρεσαν."
Μέλος του Έθνους

Περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet