Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ....

ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ....
Την άγρια επίθεση κάποιων Κρητών στο υπουργείο Γεωργίας και τη μαχητική αλλά πειθαρχημένη διαδήλωση στο Σύνταγμα. Οι δύο διαδηλώσεις είχαν ευδιάκριτη πολιτική ταυτότητα.
- Τους Κρητικούς αγρότες που τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στην πλατεία Βάθη δεν θα τους έλεγες ούτε Αριστερούς, ούτε – πολύ περισσότερο – Κομμουνιστές. Ούτε, βέβαια, Χρυσαυγίτες λόγω της Κεντρώας παράδοσης της Κρήτης. «Κεντρο-έτσι» ή «Κεντρο-αλλιώς» θα τους έλεγες χωρίς σοβαρή πιθανότητα σφάλματος. Η ηγετική παρουσία εξάλλου του κ. Πρίαμου Ιερωνυμάκη – δεδηλωμένου κομματάρχη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη – δεν άφηνε πολλές αμφιβολίες. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ).
- Η δεύτερη, οι πορείες προς το Σύνταγμα (μέσω Σταδίου και Πανεπιστημίου) συναποτελέστηκε από οπαδούς της ΛΑΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΠΑΜ, του ΑΚΕΠ, του Μ-Λ και χαρακτηρίστηκε από την πλήρη κυριαρχία αυτού που συνοπτικά ονομάζουμε «Μπλόκο της Νίκαιας». Όπου «Νίκαια», μεταφράζεται σε Βαγγέλης Μπούτας. Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ούτε προσπαθεί, ούτε θέλει να κρύψει την πολιτική θέση του.
Μαζί όμως μ΄ αυτήν κουβαλά και την ευθύνη μιας αγωνιστικής - αλλά ερμητικά σφραγισμένης σε κάθε είδους προβοκάτσιες - εκδήλωσης. Η Αριστερά, κομμουνιστική ή ευρύτερη, όταν έκρινε (ορθά ή εσφαλμένα) πως μπορούσε να διεκδικήσει δυναμικά την εξουσία το έκανε ολόψυχα, πάσει δυνάμει, και καταβάλλοντας το βαρύτατο τίμημα που αναλογούσε. Ποτέ όμως με άναρχα ρεσάλτα.

 
Γιαυτό όταν ο Μπούτας ζήτησε να περάσουν 17 τρακτέρ στο Σύνταγμα, ακόμη και ο πιο καχύποπτος μπάτσος ήξερε πως δεν επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σαν πολιορκητικοί κριοί κατά της Βουλής. Και βέβαια ένα θηριώδες τρακτέρ θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερες καταστροφές από όσες έκαναν οι «κατσούνες» στο Υπουργείο. Κάτι τέτοιο όμως δεν υπήρχε πιθανότητα να συμβεί και ούτε συνέβη. Οι διαδηλωτές τραγούδησαν, φώναξαν, διαμαρτυρήθηκαν και χάρηκαν τις «εικόνες Αϊζενστάιν» που δημιουργήθηκαν κάτω από τους προβολείς των τρακτέρ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ).
- Παρουσιάστηκε λοιπόν χθες στην Αθήνα το εξής οξύμωρο: Συντηρητικοί να τα κάνουν κεραμιδαριό και Αριστεροί να βαδίζουν μαχητικά αλλά πειθαρχημένα μέχρι εκεί που έκριναν ότι επιτρέπει ο «συσχετισμός δύναμης» ή ο «υποκειμενικός παράγοντας», όπως θέλει το ιδιόλεκτο τους.
Αντιθέτως από τον «Κεντρο-έτσι», «Κεντρο-αλλιώς» πολιτικό χώρο είχαμε Ομηρικές Μάχες.  Ίσως να ευθύνεται το «Στερητικό Σύνδρομο Εξουσίας», καθώς συμπλήρωσαν 1 χρόνο «καθαροί» από οποιοδήποτε εξαρτησιογόνο και τα συμπτώματα είναι πλέον ολοφάνερα.
Εξάλλου κάθε Τρωικός Πόλεμος έχει και τον «Πρίαμο» που του αναλογεί…
http://dynati-ellada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet