Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ....

doublino 2 
... που πληροφορήθηκα σήμερα πάμε για μεγάλο πρόβλημα με το «ρέμπελο».Σήμερα συνάντησα έναν αναγνώστη των Κατοχικών Νέων που ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου και ζήτησε να με συναντήσει προκειμένου να μου παρουσιάσει στοιχεία σχετικά με κάποιες υπόγειες συμφωνίες.

Για  λόγους προστασίας τόσο του ανθρώπου που μου τα επέδειξε, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δεν μπορώ να αναφερθώ ούτε στην υπηρεσία προέλευση των στοιχείων, ούτε την χώρα προέλευσης τους.  Και μιλάω προς το παρόν γιατί ΑΝ το σενάριο που θα σας περιγράψω μπει σε εφαρμογή τις επόμενες ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, τότε πλέον η ασφάλεια μας δεν θα κινδυνεύει από τους παρακρατικούς αλλά από το «ρέμπελο».
Πρόκειται όχι για ένα ακραίο σενάριο αλλά για μια πολιτική απόφαση, στην οποία δεν έχω ακόμα καταλάβει αν τελούν εις γνώσιν της Ελλάδας ή τελούν εν αγνοία της.
Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο που  επεξεργάζονται στα γνωστά κέντρα εξουσίας των Βρυξελλών, πρόκειται όχι απλά να αναστείλουν την συμφωνία της SHENGEN αλλά διατηρώντας μας στο ευρώ με κάθε τρόπο – και  χρησιμοποιώντας το ως μέσο πίεσης – ορισμένες χώρες , όπως Αυστρία, Βέλγιο, Δανία – σκοπεύουν να εφαρμόσουν ΠΛΗΡΩΣ τη Συμφωνία ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα ως πρώτη χώρα υποδοχής των λαθρομεταναστών ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ σε επανεισδοχή.
Δηλαδή ο αλλοδαπός που πιάστηκε στην Αυστρία, εφόσον δηλώσει ότι η πρώτη χώρα της ΕΕ που εισήλθε ήταν η Ελλάδα, τότε δεν απελαύνεται στο Πακιστάν, αλλά στην ΕΛΛΑΔΑ. 
Και πείτε μου εσείς ποιος αλλοδαπός δεν θα δηλώσει ως πρώτη χώρα την Ελλάδα, όταν Ιταλοί και Ισπανοί τους πετάνε στη θάλασσα…
Λαμβάνοντας ΠΟΛΥ σοβαρά υπόψη ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες (ή έστω παράτυπους όπως αρέσκονται οι συριζαίοι να τους αποκαλούν) στην Ευρώπη, χωρίς άδειες παραμονής και με την πλειονότητα τους τα προηγούμενα χρόνια – μήνες – μέρες να έχουν εισέλθει από τη χώρα μας, όπως πολύ μπορείτε να καταλάβετε,  κινδυνεύουμε τις επόμενες εβδομάδες , ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, να βρεθούμε αντιμέτωποι με διπλάσιο αριθμό μεταναστών από αυτόν που αναμένουμε.
Μιλάμε για περίπου 5 εκατομμύρια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εντός ΕΛΛΑΔΑΣ. 
http://katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet